Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h3raus

ROZSTANIA I POWROTY. WASZE DOŚWIADCZENIA

Polecane posty

Gość gość
To znaczy nic więcej tylko tyle,że nie chce byc w zwiazku!

Gość gość
Nie chce być w związku z Tobą..niestety

Gość gość
niektorzy nie chca sie wiazac bo maja za duze potrzeby seksualne i sami wiedza ze nie beda wierni jednej kobiecie wiec lepiej sie nie wiazac by nikogo nie ranic

Gość gość
Rok temu zaczelam czuc sie samotna w naszym zwiazku. Odeszlam pol roku pozniej. Zanim to zrobilam na dobre podjelam wiele roznorodnych prob ratowania tego zwiazku,ale checi byly tylko z mojej strony. Po rozstaniu bylo mi bardzo ciezko,tez wydawalo mi sie,ze juz popadam w depresje,dzisiaj jest lepiej,bo uczucie powoli gasnie. A on blaga o szanse... nie zamierzam wchodzic do tej samej rzeki,po czasie problemy beda te same,nie wierze w cudowne przemiany,a juz szczegolnie u facetow. Autorce polecam przeczekac lato. Wtedy latwiej kogos poznac,rozerwac sie i wsrod pokus podjac decyzje czego naprawde sie chce :-)

Gość gość
a to prawda ze jak kobiecie przestaje zależeć to nagle facet sie budzi i wraca? :d

Gość gość
gość dziś a to prawda ze jak kobiecie przestaje zależeć to nagle facet sie budzi i wraca? :d niby prawda, walczy jak lew ale po tygodniu góra miesiąca wszystko wraca do stanu przed rozstaniem

Gość gość
a co jesli chlopak obiecuje przyjazn po tym jak zerwał a potem wcale sie nie odzywa? ktoś tak miał? bo ja juz nie wiem co robic. myslalam, ze jestesmy dla siebie stworzeni, a on teraz ma mnie w d***e i kompletnie olewa ;(

Gość gość
Jak chcecie wiedziec czy dobrą decyzją bedzie powrót do związku, który zakończył się i czy w ogóle dojdzie do takiego powrotu, napiszcie do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl