Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grazyna4z3Raszyna

Nie wytrzymuję z moją córką

Polecane posty

Gość Grazyna4z3Raszyna

Moja córka opuściła się w nauce, dostaje coraz gorsze stopnie, nie chce jej się w ogóle uczyć, wagaruje... Pyskuje oprócz tego i nie ma dnia, żeby się ze mną nie pokłóciła. Nie słucha się mnie, przeklina, a ja nie mogę już dotrzeć do tej dziewczyny. Nigdy wcześniej nie sprawiała problemów. Nie mam pojęcia, co może być przyczyną jej zachowania. Starałam się wychowywać ją dobrze. Ma 13 lat.

Gość gość
Spusc wp*****l

Gość gość
Jak to co? Dojrzewanie, bunt nastolatków. Jeśli sama sobie z nią nie radzisz, to zaciągnij ją do psychologa. A gdzie ojciec i czy się wychowawczo udziela? p.s. No spuszczenie łomotu niekiedy takim rozwydrzonym smarkaczom dobrze robi.

Gość gość
Porozmawiaj spokojnie o co jej chodzi Jak się nie poprawi, to powiedz, że chcesz dla niej dobrze, ale jak ona widać tego nie chce, to proszę tam są drzwi, nic na siłę. Chcę być samodzielna to niech idzie sobie.

Gość PsychologKlinicznyZRosji
A ja uważam, że nie wolno spuszczać "wp******u". Nie można nikogo bić.

Gość gość
PsychologKlinicznyZRosji dziś A ja uważam, że nie wolno spuszczać "wp******u". Nie można nikogo bić. xxx Masz racje, poczekamy aż ona zacznie bić młodsze kolezanki XD