Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Mam 33 lata i nie wiem jak to jest się cieszyć z życia

Polecane posty

Gość gość
takie przegrywy, które ciągle tu siedzą na babskim forum nigdy nic nie osiągną, albo narzekacie albo obrażacie innych hipokryci . Więc się dziwicie, nie potraficie oprócz tego, bo jesteście zwykłymi tchórzami i chamami.

Gość gość
kłociłem, a nie: kłuciłem

Gość gość
" stara szmata" to nie obelga? Bleble jesteś fajny,lubię Cie :) nosek do góry będzie dobrze!

Gość gość
Po 2 miesiącach przebywania tutaj, stwierdzam że jesteś strasznym marudą i narzekaczem. Starałam się dodawać ci otuchy, ale nie da rady kogoś "uszczęśliwić" kiedy ta osoba tego nie chce. Powiedz mi, jak ma być lepiej i ci się poprawić, kiedy ty z uporem maniaka sam siebie w ten smętny stan wprowadzasz,. Żyjesz tym, że albo narzekasz na świat, że ci dowala, albo sam sobie dowalasz. Ja zaliczam też setki "kopniaków", ciężkie życie pod górkę, różne dołujące stany. Ale jedno już dawno zrozumiałam, że jak sama sobie nie pomogę, to nikt mi nie pomoże. I albo będę się dołować i pójdę szybko na dno, albo na przekór wszystkiemu zacznę znajdywać pozytywy i radości choćby z najdrobniejszych rzeczy.

Gość gość
18:16 umów się z ble ble na kawę

Gość gość
18:18 - mam z kim pić kawę.

Gość gość
Ja sie chętnie umówię na kawę z ble ble, co z tego , że marudzi, ma chwilowo nudne życie nie ma z kim pogadać więc korzysta z forum, żeby sobie ulżyć, wiele osób tak robi kafeteria2016@gmail.com odezwij sie bleble

18:16 Masz rację użalam się marudzę i masz rację trzeba walczyć cieszyć się z wszystkiego ale ja zwyczajnie taki jestem i nic na to nie poradzę