Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysmiewanie sie z wybranego zawodu

Polecane posty

Gość gość

Jestem w studium kosmetycznym,zawsze mnie to interesowalo i wybralam te droge,nie do konca przekonana,jednak innego wyjscia nie mialam.Wszystko byloby ok gdybh nie ciagle uwagi,wysmiewanie sie z tego wszystkich dookola.Chodzi glownie o osoby starsze teksty typu co to za szkola,ale mi to zawod itd itp.Ja nie wiem co ci ludzie maja w glowach czasami jak mnie ktos pyta czy studiuje albo czy ogolnie cos robie to sie nie przyznaje,bo szkoda mi juz nerwow na kolejne glupie teksty.Ludzi to jednak potrafia wszystko obrzydzic

Gość gość
Tez mnie to śmieszy. Studium to nie studia. Kierunek też dla przygłupich :o

Gość gość
Następnym razem mów, że studiujesz fizykę kwantową.

Gość gość
gość dziś Następnym razem mów, że studiujesz fizykę kwantową. x Taa, trafi na miłosnika fizyki kwantowej i wyjdzie na tępą idiotkę :D

Gość gość
Hahahhaha na kogos od fizyki kwantowej nie trafie na pewno,bo szczerze powiedziawszy to najwieksze aluzje na ten temat czynia osoby,ktore zakonczyly edukacje na podstawowce,a z mlodych to ci ktorzy kontynuuja swoja edukacje na studiach typu kulturoznastwo,administracja itd,nie twierdze,ze to malo ambitne,ale znam osoby o studiach,ktore nie potrafia napisac zdania bez popelnienia bledu ort,a zapytani o date wybuchu powstania warszawskiego tlumacza,ze zapomnieli,bo hostoria ich nie interesuje

Gość gość
Boze jacy ludzie sa upierdliwi i durni. Twoje zycie, twoj wybor i nikomu nic do tego. Juz nie mowiac o ich snobizmie.

Gość gość
Wiem,ze moje zycie i moja sprawa i nie jestem raczej osoba,ktora nadmiernie przejmuje sie zdaniem innych,ale to jest juz meczace.. Ludziom wie wydaje, ze my tam tylko paznokcie malujemy.Nie powiem,ze mamy tam niewiadomo jak ciezko,ale podstawy anatomii,chemii trzeba ogarnac.Poza tym uczenie sie w takiej szkole to jedno,a ja poza tym czytam mnostwo ksiazek,poszerzam wiedze z historii,z ogolnej wiedzy o swieci e,a tym ignorantom wydaje sie,ze jestem jakims bezmozgiem ...