Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy6666

Jestem nienormalna

Polecane posty

Gość Pomocy6666

Mam problem z relacjami z innymi ludźmi. Zwłaszcza jeśli chodzi o relacje damskomęskie. Po pierwsze wybieram relacje z góry skazane na przegrane. Po np kilku randkach jestem już zaborcza i zazdrosna ale tego nie pokazuję. Popadam nawet w lekką obsesję na punkcie danej osoby. Mam skłonność do przesadzania, dostosuwywuję się do innej osoby, jestem jak kameleon czyli taka, żeby mu się spodobać. Wybieram złych mężczyzn żeby potem być pokrzywdzoną i wzbudzać w nich poczucie winy. Kilka dni temu przestałam się z kimś spotykać, znamy się niewiele ponad mc, a ja jestem załamana, raz wpadam w złość a raz w rozpacz. Mam nawet nadzieję, że jestem w ciąży, żeby dostał nauczkę chociaż od początku wiedziałam, że on nie jest dobrym człowiekiem i manipuluje. Wiem, że takie zachowanie nie jest normalne. Mam też problem z własną samooceną, nie wiem sama jaka jestem. Ładna/brzydka, głupia/mądra, silna/słaba. Raz próbowałam popelnić samobojstwo bo uczucia mnie przerosły, ale też dlatego, żeby ukarać/wzbudzić litość w facecie, który mnie okłamywał chociaż wiedział, że to oszust. Emocje mnie przerastają. Bardzo przejmuje się opinią innych, nawet nic nieznaczący komentarz może spowodować euforię/rozpacz. Ja nie robię tego specjalnie i tak się dłużej nie da. Ludzie mają mnie za spokojną i dobrą a ja w środku jestem bombą z opoźnionym zapłonem po prostu. Nie jestem chyba normalna. :( wstydzę się iść do lekarza bo jak wspominelam bardzo przejmuje sie opinią innych

Gość gość
Zaburzenia osobowisci typu borderline. poczytaj o tym i idz na terapie

Gość gość
kurde jak bym czytala o sobie...

Gość Pomocy6666
Jeszcze jedna kwestia mam dwie cechy, które się wzajemnie wykluczają - jestem bardzo empatyczna ale też czuję satysfakcę jak inni cierpią gdy moim zdaniem zasłużą.

Gość gość
Aż mam ochote zadzwonic na pogotowie psychiatryczne. BORDERLINE I SOCJOPATA!!!!

Gość nieinie
O jak ja kocham te internetowe diagnozy samozwańczych lekarzy.