Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

20 latek na hulajnodze Czy to jeszcze wypada ???

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj poszedłem do sklepu kupić sobie fiszke teraz dużo ludzi na tym jeździ , w dzieciństwie już jeźródłem trochę na desce. Ale w sklepie zobaczyłem hulajogę (do trików) i straszkieletowe mi się spodobała chciałbym triche na tym pojeździć. Lecz tu jest problem na YouTube widziałem że sporo dorosłych na tym jeździ tyle że za granicą a tu jest polska. Co byście pomyśleli gdybyście zobaczyli 20 latka na hulajnodze w parku ??? Czy to jeszcze wypada ??

Gość gość
Sorry za te błędy pisałem z telefonu. On niestety tak przekręca słowa :(

Gość gość
Ja osobiscie w małym miescie w parku widziałam pare ok 60lat na rolkach, więc 20latek na desce to luz :) Ja np dopiero sie ucze porządnie jezdzic na rolkach a mam 20 ;p

Gość gość
No na desce to wiem na rolkach sam jeżdżę. Ale mi konkrteniedziele rozchodzi mi się o tą hulajnogę bo w Polsce to raczej chyba rzadkie widok gdy się widzi osobę starszą niż 13 lat na hulajnodze.

Gość gość
Czy ja wiem, kumpel z wawy (prawnik) do kancelarii jezdzi na hulajnodze :D

Gość gość
Ja też jak narazie studiuje prawo ale nie o to mi się rozchodzi :) Pytam poprostu czy wypada

Gość gość
Nawiązując do niego miałam namysli, ze skoro prawie 30latkowi wypada, to tak młodemu facetówi jak Ty tym bardziej. Kupuj i spełniaj pasje. Jeśli ludzie patrzą to wyłącznie z ciekawosci, bo to niecodzienny widok :)