Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybaopętana

Pakt z Szatanem (poważnie)

Polecane posty

Gość chybaopętana

dwa lata temu, zrobiłam to.. choć w sumie nie wierzę, co chciałam zyskać ? zdrowie i radość z życia plus forsa, ale jak widać nic z tego nie spełniło się, to dobrze że jednak nie podziałało, jestem w głębokiej depresji nadal od wielu lat, i pragnę z niej wyjść mimo braku szans.. marzyć można, ale do rzeczy boję się że jak tylko wyzdrowieję to szatan sobie o mnie przypomni, ogólnie mam dziwne objawy, nie mogę wystać w kościele dłużej niż 3min bo mam mdłości ( tłumaczę to fobią społeczną i nerwicą), mogę się modlić aczkolwiek mnie to wkurwia i zaraz np mówię obelgę i się śmieję ( ok może jestem nie poważna ? lub faktycznie pojebana) różaniec pod poduszką na test wywołuje mocne bóle głowy i mdłości (ale może sobie wmawiam coś ?) póki leży pod poduszką czuję się jakaś chora.. także nie wiem, bo w sumie ni wierzę w te bajki chciałam przetestować ten seans, ale teraz mam wątpliwości i niepokój, i chciałabym jednak dla własnego spokoju i sumienia coś z tym zrobić, tylko co? bo.. wstyd iść do kościoła i takie coś powiedzieć, wyśmieją mnie.. choć przed tym się zrzygam na księdza.. no mniejsza o to już sama nie wiem co się ze mną odpierdala :/ co byście zrobili?

Gość gość
Zgłosili do diecezjalnego egzorcysty. Poszukaj na stronie najbliższej kurii.

Gość chybaopętana
fakt jest taka jedna w innym mieście ale ja się boję, już raz podeszłam pod budynek i nagle się zaczęłam pocić jak świnia serce waliło i mdłości kuźwa chyba mam lęk, ale wstyd powiedzieć komuś bliskiemu.. i tak nie uwierzą albo uznają za cepa mimo to.. spróbuję jakoś to rozwiązać bo nie chce mi się już o tym myśleć, ciąży mi to mimo że jakoś specjalnie nie wierzę.. zgadzam się wieloma kwestiami w bibli chrześcijańskiej ale nie jestem praktykująca na całego

Gość gość
Zadzwoń do nich i umów się na spotkanie z odpowiednim księdzem. I zapytaj, czy musisz kogoś z sobą wziąć. Powodzenia.

Gość gość
To najgorsza bzdura szukac pomocy u ksiedza. Oni widza tylko opetanie przez diabla. A w rzeczywistosci to opetanie przez duchy bladzace ktore jeszcze nie przeszly do swiata. Podaj swoj E-Mail to skieruje Cie do skutecznego erzorcysty swieckiego ktory usunie opetanie i odprowadzi te duchy do swiatla. Wystarczy jemu wyslac foto per E-Mail, a czasami trzeba zabieg powtorzyc, bo duchy te wiedza ze zostane usuniete i na krotko opuszczaja opetanego i po zabiegu wracaja. Wtedy egzorcysta manipuluje czas, czyli wraca z zabiegiem do kilka dni wczesniej. To dla laika trudne do zrozumienia, ale jest skuteczne.

Gość gość
Czasami albo czesto jest tak, ze czlowieka opetaja kilka duchow bladzacych, czasami sa to zmarli zjajomi lub krewni i nie zdaja sobie sprawy ze Ci szkodza. Opetanie przez demony moze prowadzic do schizofrenii.

Gość akimuszke
opętanie to nie duchy, to swiaty naszych snów w których powstaje Ja ego. A piekło to miejsce w ktorym nasz sen nas sni i nie jesteśmy świadomi naszego położenia. Caly chaos bierze sie właśnie z tego z faktu ze tworzymy rzeczywistość ktora tez nas obserwuje i w związku z tym Sila Wyzsza z nasza pomocą zbawia ego Świata. I tak ma byc.

Gość gość
akimuszke, piszesz bzdury i nie wprowadzaj ludzi w blad. Bo ja pisze z doswiadczenia bo naleze do klubu radiestetow i parapsychologow.

Gość gość
Stowarzyszenie mamre zajmuje się opętaniem, jest tam ksiądz Cyran, który dostaje znaki i słyszy co mówi do niego Bóg... może w twoim mieście w Kościele odprawiają raz w miesiącu? Dużo ludzi się na to zjeżdża...

Gość gość
Dotyk Boga 65: Świadectwo ocalonego przez J/ezusa …: https://youtu.be/25wJdSRckdM 🌻 A tutaj odc. 2 Idź do księdza i szukaj pomocy. Depresja pochodzi od złego.

Gość gość
gość 10:13 skoro zawarła pakt z szatanem, to nie chodzi tutaj o jakieś duchy blądzące, tylko o sztana. Nie mieszaj autorce w głowie. Autorko, odwagi, idź do księdza egzorcysty, bo rzeczywiście jesteś chyba opętana, Twoje zycie bedzie sie stopniowo degradowało, degenerowało, więc nie zwlekaj. To nie fobia społeczna ani nerwica, tylko diabeł Cie wypycha z kościoła. I w tym stanie juz nic sama prawdopodobnie nie zdziałasz, potrzebujesz pomocy specjalisty - księdza egzorcysty. Pomodlę sie za Ciebie o odwagę. Proszę cię, nie zwlekaj.

Gość gość
gosc 15.02 nasluchalas sie za duzo Radio maryja i chcesz wmowic autorce ze to szatan. Bardzo to nieodpowiedzialne bo sie na tym nie znasz. Jezeli jest opetanie to powoduja to wylacznie duchy bladzace albo demony. Demony opanowuja czlowieka, moga powodowac, wypadki, samobojstwa, zbrodnie itp., lekarze diagnozuja to jako schizofrenia, ale to nie choroba. Ludzie takie uzywaja wulgarne slowa ktorych w zyciu nawet nie slyszeli. Kierowanie do lekarzy albo ksiedza jest bardzo lekkomyslne i nieodpowiedzialne. W naszym klubie zajmujemy sie od lat tymi sprawami i jest kolega ktory skutecznie usuwa takie opetanie. Czasami jest zmuszony przy natretnych demonach, nawiazac Dialog z nimi albo manipuluje czas.

Gość chybaopętana
dziękuje za odpowiedzi, fakt jest taki że powoli robi się gorzej niby nie zauważalnie, co do opętania to jeszcze chyba nie jestem? może tylko mnie próbuje przekabacać na tą ciemną stronę.. mail, draran@wp.pl jak ktoś by chciał byłam dziś umówiona z kolegą który jest strasznie wierzący (aż do przesady tak myślę) ale nie mogę znieść jego towarzystwa i znów odwołałam spotkanie, ostatnio się z nim już spotkałam ale no kurde.. nie umiem tego powiedzieć, język mi ucina nagle.. może napiszę to na kartce będzie łatwiej

Gość gość
Pisz z nim np na facebooku. Lub jak wolisz, daj mu tę kartkę. Możesz go poprosić, by umówił Cię z egzorcystą.

Gość gość
Autorko, nie dawaj instrukcji jak mieć kłopoty jak Ty, proszę.

Gość gość
gość 15:42 akurat radia maryja nie słuchałam nigdy w zyciu, po prostu jestem w Kościele i mam jaką-taka orientacje w tych sprawach. Nie rozumiesz? Zawarła pakt Z SZATANEM, więc to on teraz ją neka. Spadaj stad człowieku, bo zrobisz autorce krzywde swoimi bzdurami. Autorko, nie wiem, czy jesteś opetana, czy jeszcze nie. ale to może rozeznać tylko ksiądz-egzorcysta, zatem udaj sie do niego. Odwagi.

Gość chybaopętana
Rescator555 pewnie jesteś w tym stanie co i ja, lub chcesz się zabawić/przetestować ale ja Ci niestety nie pomogę może to tylko zabawa i mam nadzieję że mam tylko jakieś shizy ale jak nie, to nie polecam choćbyś marzył.. zetknąć się z tą ciemną siłą choć z autopsji wiem że jeśli jest w Tobie taka ogromna chęć na to to i tak to znajdziesz gdzieś tak jak i ja kiedyś, choć czytałam że to takie są skutki i inne to mnie to nie ruszało, teraz już rusza

Gość gość
Ja jak wchodzę do kościoła, to zaczynam się trząść, pocić i zaczyna mnie mdlić. Czy to znaczy że jestem opętany ? Zaznaczam że nie podpisywałem żadnego paktu.

Gość gość
Autorko, wieczorem podam Ci E-Mail do skutecznego egzorcysty, bo jestem w pracy. On nawiazuje rozmowe z duchami bladzacymi i namawia ich do przejscia do swiatla, duchy te nawet nie wiedza ze szkodza. Z demonami jest troche gorzej bo sa uparte, wyzywaja, przeklinaja itp. Wtedy egzorcysta ten tworzy mentalna spirale ktora obraca sie ku gorze i popycha tam demony. Demony te gdy widza ze nie Maja wyjscia popadaja w placz. A ksiadz pomacha reka nad glowa, pokropi Cie woda swiecona odmowi jakas modlitwe, a demony z takiej procedury tylko sie smieja bo nie sa diablamy, bo ich to nie dotyczy.

Gość gość
A ten egzorcysta, to pewnie jakiś naciągacz. Ciekawe ile kasuje i jakie daje gwarancję.

Gość gość
Wy Polacy myslicie w pierwszek kolejnosci o naciaganiu, oszukaniu. myslicie o wlasnej kieszeni, gdzie wasz katolicyzm i milosc blizniego? Ten egzorcysta musi czasami robic kilka zabiegow. I powinno sie jemu przelac 100,- zl, ale tylko wtedy gdy erzorcyzmy byly skuteczne. Nalezy mu podac, stan po pierwszym zabiegu, celem wznowienia zabiegu. Pierwszym najwazniejszym jego celem jest pomoc osobie opetanej a nie kasa! Dlatego bij sie w piersi i pamietaj o najwieszym przykazaniu. ..... miluj blizniego swego jak siebie samego.

Gość gość
pakt zadziałał i dla tego masz choroby psychiczne i zwłacza ze nie mozes sie modlic

Gość gość
gość wczoraj szatan wchodzi przez grzechy

Gość gość
tylko analna penetracja przez proboszcza moze tutaj pomoc, czym predzej wymyj anuska i biegusiem na plebanie

Gość gość
gość dziś to jest grzech sodomski

Gość gość
Ja jak wchodzę do kościoła, to zaczynam się trząść, pocić i zaczyna mnie mdlić. Czy to znaczy że jestem opętany ? X To może być dręczenie demoniczne by Cię zniechęcić do chodzenia na Msze.

Gość gość
musisz isc do spowiedzi wyznac grzechy załowac musisz przebaczyc i wybaczyc wszystkim ludziom i wynagrodzić krzywdy i zaczac sie modlic czytac pismo sw jak możesz to codziennie przyjmować eucharystie

Gość gość
czyli musisz zmienic zwe zycie odac Jezusowi

Gość gość
czyli radi maryja i telewizja trwam poszukaj spis grzechów Egzorcystów ja teraz nie moge nie mam czasu