Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybaopętana

Pakt z Szatanem (poważnie)

Polecane posty

Gość gość
Droga autorko jak sie sprawa potoczyla u Ciebie?

Gość gość
Zgloś sie do szeptunki ona ci pomoze

Gość gość
Jaki egzorcysta? Zgłoś się do prawnika on rozwiąże umowę z szatanem, szatan jako jedna ze stron nie dotrzymał warunków umowy ( szczęście, bogactwo), możesz żądać odszkodowania.

Gość chybaopętana
hejka taak to ja bo dostałam jakieś powiadomienia na mail i tak się przypomniało a było to tak - nie dzwoniłam nigdzie - nie chodziłam nigdzie - nie modliłam itp - czyli nic ciągle czuje że już jestem pokonana ale nie czuję się źle chyba że namawiam siebie na chociaż spowiedz to wtedy boję się wyśmiania mnie zrobie to kiedys wczoraj stało się coś takiego dziwnego leżę przy laptopie nagle straszny szum taki jak wydobywa się z tv gdy nie ma kanału (zwłaszcza w tych starych tv nie płaskich) podskoczyłam z Siostrą i co to, skąd to a to z mojego telefonu ?! i pisze nieznany że niby ktoś dzwoni... ale skąd taki dźwięk? przecież ja mam wgl inny dzwonek ten był mega głośny a mój jest spokojny nie na full głośności ustawiony sprawdzałam czy nie zepsuty itp 'wszystko ok nie zdążyłam odebrac najpier chciaam sciszyc i gdy zaczelam sciszac dzwiek to się rozłączyło :| się speniał czy co no i tak to u mnie nic wielkiego się nie dzieje dziś realistyczny sex z jakimś demonem tylko nie zbyt przyjemny aleee no pół na pół powiedzmy