Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto kupić taki domek na skraju lasu ? Co radzicie ?

Polecane posty

Gość gość
do czego miałby służyć? Chcesz remontować i żyć? Czy na sezon? Żeby normalnie żyć, to pewnie trzeba kupę kasy włożyć, ale co kto lubi. A tylko na sezon? Nieogrzewany szlag trafi, wyjdzie grzyb, rury porozsadza,do tego pewnie tubylcy rozkradną, co się da.

Gość gość
MAM mieszkanie,chodzi o kupienie żeby np miesiąc wakacji spędzić,oprócz malowania i lekkich przeróbek nie chcę remontu

Gość gość
Sama mam na niego ochotę :P

Gość gość
Mysmy mieli takie domek na wyjazdy. Niszczał gdy nas nie było, wiązał, bo jak już jest kupiony, to TRZEBA tam jeździć, no i na koniec tubylcy całkiem rozkradli, mimo ze był niby pod opieka sąsiadki. Taki pomysł wydaje sie najpierw fajny, a potem to głównie kłopot.

Gość gość
to nie lepiej Ci kupić jakąś działke gdzieś w ROD ? (Rodzinne Ogrody Działkowe) ja 3 lata temu kupiłam 15km ode mnie w małym miasteczku 7tys mieszkańców za 15 tysięcy zł 500m2 działka z domkiem murowanym z kibelkiem w środku z wodą i prądem (oczywiście prąd i woda na działkach jest tylko włączana na sezon gdzieś od kwietnia do października powiedzmy) i jeszcze mam ładne drzewa duże owocowe czereśnie, śliwki, 2 jabłonki i wiśnie, a do tego 20m2 truskawek, przez całe lato jemy własne truskawki :) i wszystkie narzędzia poprzedni właściciel nam zostawił typu szpadle grabie taczka, w domku jest ładnie pomalowane jest aneks kuchenny, kuchnia gazowa butla, kanapa rozkładana, stół z krzesłami, praktycznie nic nie musieliśmy tam kupować. O czymś takim może pomyśl

Gość gość
a nie lepiej zrobić tak jak mój wujek? on od 40 lat płaci jakieś 1000zł rocznie za dzierżawe działke około 100m2 i ma na niej postawiony taki pawilon/barak mieszkalny z kuchnią łazienką i 2 pokojami (kupił go za pare groszy dosłownie) i ma to nad morzem, 200m od plaży i na cały sezon tam jego dzieciaki a teraz już wnuki jeżdzą. Płaci tak jak mówie tylko za dzierżawe działki plus troche za media prąd wode, telewizje też tam ma, antene na dachu

Gość gość
myslałam własnie o kupieniu działki ROD ,znajomi kupili ale sąsiedztwo mi przeszkadza.Małe płotki,obok sąsiad, z drugiej strony sąsiad.Taki wydzielony kwadrat z trawą , nie czuję tego.Chciałabym domek najlepiej w lesie lub na skraju lasu ,własnościowy. Niedaleko miasta żeby np tam pojechać nie w sezonie raz na 3 tygodnie.

Gość gość
11.13 -ciekawy pomysł

Gość gość
Moim zdaniem warto. Mam taki domek i jest super. :) przy czym - do gotowania warto korzystać z butli gazowej. Paliwo dostarcza mi firma http://fenix-gazytechniczne.com/ i jest to naprawdę opłacalne.