Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam dlaczego policja w kłótni dzieci rodzice jest zawsze za rodzicami

Polecane posty

Gość gość

?? dlaczego tak jest to nie sprawiedliwe a najbardziej trzymają strone toksycznych rodziców. Po chuj te głąby z policji są

Gość MenGrey
Byli tresowani od małego że starszych trzeba szanować wręcz n*******lani i tak im zostało to bardzo chore wiem trzeba z tym walczyć.

Gość gość
Tak jest i przekonałam sama sie o tym to jest chore tzn. zakładanie z góry że to dziecko jest winne

Gość gość
Dobrze wiadomo nie od dziś że rodzice i w ogóle starsi ludzie są p*****lnięci i mają z głowami nie tak.

Gość gość
Nie chce im sie zajmowac sprawa , duzo policjantow to agresywne c***je w domu, wiec czego sie spodziewac

Gość gość
Też miałem tak ostatnio i mówie wam miałem bardzo silną ochote jebnąć j******u kundlowi on to widział i się przestraszył. Ale od razu momentalnie to wina dziecka a nie rodziców wypowiedzenie obu stron ich nie obchodzi. Tak jak napisał przedmówca nie chce im sie nic robic tak jest łatwiej i szybciej w razie czego to zdegradowane mózgi czyli rodzice potwierdzą że to wina dzieci.

Gość gość
Dorośli ludzie są p*****lnieci i ohydni ja ciągle im powtarzam że młodzi już nie będziecie bo wiem że to k***y boli że my to mamy a oni nie i przez to są min. wielkie kłótnie.

Gość gość
Co prawda to prawda

Gość abec

bo to są systemowcy, postępują wedlug przyjetych obyczajów i prawa np niezależnie od tego jakie prawo ustalone jest, oni to prawo bedą pełnic.

Gość abcdef

Policja jest od egzekwowania prawa a nie jego tworzenia. Trzeba być niespełna rozumu aby oczekiwać od policjanta, aby postąpił wbrew prawu, którego przestrzegania ma pilnować. To tak jakby mieć pretensje do żołnierza, że wykonał rozkaz zaatakowania obiektu pełnego cywili.