Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ra_zz

Finał

Polecane posty

Dziewczyny, powiedzcie mi gdzie lubicie jak facet kończy ? I czy koniec w Waszych ustach sprawia Wam przyjemność czy raczej obrzydzenie ?

Gość gość
Mi zawsze na twarzy lub w srodku w analnej dziurce, w cipke jeszcze nie praktykowałam spustu bo mam 17lat i nie zabezpieczam sie

Gość gośćgościnnie
Ja lubię jak mężczyzna kończy we mnie czyli w cipce ale ciężko namówić faceta na taki finał. Nawet jak mu mówię , że za trzy dni będę miała okres i możemy to on wyjmuje i kończy na pupie lub brzuchu. Koniec w ustach też lubię ale tylko 2 facetów miało "smaczną" spermę, po której nie miała odruchu wymiotnego.

Gość gośćangel
W dzisiejszych czasach od nastolatek sporo można się nauczyć/dowiedzieć ;)

Facet maniakalnie boi się wpaść... Ale fajnie wiedzieć, że lubicie final w ustach, ale jak skończy w ustach to co robisz potem ze spermą?

Gość gośćangel
Wydaje mi się, czy uważasz taką formę finału za dziwna czy niespotykaną?

Gość gośćgościnnie
Różnie jest , bo jak tryska to wiadomo , że tylko część spermy ląduje w ustach a większość na twarzy wtedy tylko z lizuje z ust językiem a z twarzy wycieram chusteczką . Natomiast jak strzela "precyzyjnie" lub sama steruje i sperma dokładnie ląduje w moich ustach wtedy pokazuje mu ją tzn. otwieram usta i potem i połykam.

Uważam to za normalną formę, ale nie wszystkie kobiety też tak to traktują, co właśnie mnie dziwi. Lubią jak się liże ich mokre cipki ale nie lubią jak facet strzela im do ust...

Gość gość
Po to biorę tabsy , aby mieć przyjemność , gdy partner kończy we mnie.Lubię , gdy odpręża się zostając we mnie z finałem do końca i lubię , gdy ciepła sperma wypływa ze mnie przy wyjmowaniu wacka a potem spływa z ciipki na tyłeczek. Poza tym lubię strzały na twarz , to jak ciepła maseczka.

Gość gośćangel
Jak się tak zastanawiam, to więcej przyjemności daje mi obdarowywanie seksem oralnym niż bycie obdarowywaną Zdecydowanie bardzie od minety wolę dobre pieprzenie

Gość Grzesiek z Mielca
Gośćangel a miałaś soczyście sadzonego w doopsko żylastego Paffendorfa? :D

Gość gośćangel
Lubię seks z każdej postaci, więc i ta forma nie jest mi obca, jeżeli o to pytałeś.

Gość gość
idzcie wszyscy do psychiatry

Gość gość
nie wysyłaj ludzi do psychiatry bo się bzykają jak kocham k****a mojego faceta całuje go liże ssie może strzelać mi na twarz do ust i sprawia mi to wieką przyjemność bo kocham go całego ale to nie oznacza że mam seks analny bo nie mam i nie chodzimy do swinngers klubów i nie mamy trójkątów