Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co Ci chodzi?

Polecane posty

Gość gość
gdy facet zavhowuje sie w ten sposob to znaczy ze mu sie podobasz , jest zawstydzony

Gość gość
to do mnie tak napewno cudownie

Gość gość
Ty szmato

Gość teżtomam
To niesamowite, ile osób ma podobną historię. Czuję się w pewnym sensie pocieszona. Żeby chociaż ktoś się odważył zacząć o tym normalnie rozmowę w realu zamiast pisać na cafe, na przykład ten nie-mój "mój". Odpowiadając na samo pytanie - ze swojej perspektywy - może ktoś walczy ze swoimi uczuciami i stąd te zmiany? Nawet ze zwykłym podobaniem, bo na przykład druga strona ma kogoś, a my się już niechcący zauroczyliśmy...? PS. Tak, wiem że srasz na mnie, świnię zauroczoną. :P

Gość gość
Szczam na ciebie

Gość gość
Podobasz mu sie

Gość gośća
Naprawdę nie wiem co mam myśleć , jak wychodzil z pracy po tym milczącym dniu ,spojrzałam się na niego tak jakbym miała w oczach zal i pretensje on się tez nie odezwał tylko jakoś smutno popatrzył .Jak myślicie czemu się tak dziwnie zachowuje .I tak rozni się jego zachowanie z dnia na dzień.

Gość gość
Tez mam taki problem fajnie jakby można było wejść do głowy faceta.

Gość gość
Faceci są wbrew pozorom bardzo prości, jeśli widzą że nic z tego nie będzie, zazwyczaj odpuszczają. Podobnie ci zajęci, jeśli w ich związku wszystko gra( i są prawdziwymi facetami, a nie fiu...ami), to mimo że "coś iskrzy" przy innej, wolą odpuścić, wycofać się. Cała filozofia.

Gość gość
Uważam ze czuje sie bardzo dobrze w moim towarzystwie , ja wolna on ma dziewczynę ale wiem ze cos czuje do mnie . Tak mnie to boli :-(

Gość gość
Moze ma zone a kocha ciebie albo ma depresje

Gość gość
Mialam kilka razy w zyciu takie sytuacje , a po latach, chyba 20 jeden powiedzial ze kochal mnie caly ten czas :) nic wczesniej nie mowil, tylko zawsze patrzyl na mnie

Gość gość
Chyba jestes kobieta jego zycia ale ma dziewczyne i nie moze z nia zerwać z jakiegos powodu. Moze ma zobowiązania wobec niej.

Gość gość
Wiem ze ma zobowiązania :-( wspólny dom kredyt :-( tyle wiem ehhhh ... Dlaczego życie jest takie skomplikowane.Nie zone a dziewczynę .Tyle wiem.

Gość gość
O go/wno

Gość gość
Z dziewczyną facimiechu jeden nie bierze się kredytów... To tak jakby miała se z exem wziąć kredyt haha nie wyobrażam sobe

Gość gość
No ale tak jest ;-\

Gość gość
Takie relacje sa bardzo skomplikowane i ciężko jest określić co można zrobić i czy warto .Ludzie cierpia czasami a to nie potrzebne.Serce nie sluga niestety.

Gość gość
Głupi chory.hooyu jaka dziewczyna. Jak jest kredyt to i pewnie bachor z nieślubna. Toż to jest poważny całkiem ko-nku-mbinat. Tyray chłopcze tyray misiu.wiczu aż ci się torba dyndajaca spoci a szczecina ukryta na szwie stanie dęba mat widok duties. Everything she wants is everything she sees. Aha aha doo doh i cant work any harder than i do. Lala :-)

Gość gość
Racja , kredyt z dziewczyna nie bierze sie. Tylko z zona . Mysle ze on ma chec na ciebie ale chce byc w porządku z tamtą i dlatego chodzi smutny. Jest smutny bo go boli fiut

Gość gość
Haha rozbawiłeś mnie

Gość gość
O to chodzilo by rozbawic :):)