Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co Ci chodzi?

Polecane posty

Gość gość
Ty świnio zakochana

Gość gość
kto kogoś przezywa sam się tak nazywa...ciuś, ciuś:P tyle że ty nieszczęśliwie!

Gość gość
Ciuś ciuś

Gość gość
To jak często ty chodzisz do tego lekarza on pewnie się ciebie boi już haha a co do autorki wątku może się bronic przed uczuciem i nie wie jak się zachowac

Gość gość
No ja akurat przestałam chodzić do swojego lekarza jak poczułam motylki w brzuchu :)

Gość gość
ja pitole nie chodzę codziennie tylko widzimy się rzadko nawet bardzo rzadko i nie wiem o co chodzi i nikt nie chce odpowiedzieć normalnie ,tylko nabijacie się ze mnie :/ a to nie jest dla mnie śmieszne.

Gość gość
Ty szmato z motylkami

Gość gość
Jeśli z nim pracujesz podejrzewam ze się mu spodobls tymbardziej ze się dobrze dogadujecie , może z zewnątrz ktoś to zauwazyl cos mu powiedział a on wcześniej nie kontrolując tego nagle rzystoowal bo zdał sobie sprawę ze cos jest na rzeczy a może kogoś ma i przez to tak się zachowuje i nie wie jak się ma zachowac

Gość gość
Mój był zawsze radosny. Nawet pacjentkę przełożył jak godzina mi nie pasowała i kartkę z informacjami przygotował. No ale było,minelo

Gość gość
Ty szmato od lekarza

Gość gość
Ja nie pisze o twoim lekarzu tylko do autorki wątki bo bylem w tej samej sytuacji tylko jestem facetem i wiem jak to działa , zacząłem się w niej zakochiwać i to było silniejsze odemnie

Gość gość
O go/wno

Gość gość
tak można tak powiedzieć ,że ,,pracujemy razem'' ale to by było trochę naciągane , bo ja pracuje na innym oddziale i widzimy się rzadko na zasadzie mijając się , np. w korytarzu ,ale tak naprawdę on siedzi w gabinecie większość czasu dlatego piszę że rzadko jak on mnie zauważy z daleka ,to nie mówi dzień dobry ,tylko ,,ucieka'' no chyba ,że mija mnie ,czyli przechodzi blisko obok mnie ,to powie to dzień dobry z uśmiechem i grzecznie :wytłumaczy mi to ktoś?

Gość gość
19:12 a mnie odpowiesz?

Gość gość
No właśnie, dlaczego gościu T wyzywasz wszystkich od szmat? tego się nauczyłeś od wieśniackiej psychicznie chorej mamci twojego bajstruka na którego ktoś inny łoży chłopczyku?

Gość gość
Faceci z doświadczeniem wypowiedzcie się , co kryje się za takim zachowaniem waszym zdaniem.

Gość gość
Sram na ciebie szmato

Gość gość
A czegoś mądrzejszego nie masz do powiedzenia zamiast obrazac

Gość gość
Wypchaj się świnio

Gość gość
Do tej od lekarza , może siemu podobalas chciał poflirtować ale zauważył ze sobie nadzieje zrobiłaś wyobrażasz niewiadomo co i cię olal

Gość gość
19.23 Tomasz ma dziecko na boku ??nie wiediałan.ha ha niezłe jaja.s

Gość gość
ale ten lekarz zachowywał się tak od początku ,a nie po czasie..

Gość gość
Co tu sie dzieje?

Gość gość
Czekam na odpowiedź ,ale nikt nie chcę odpowiedzieć ,a ja bym chciała poczytać fajne odpowiedzi.

Gość gość
A na jaka odpowiedz czekasz? Nic nie rozumiem :(

Gość gość
no na temat tego skopiuje Ci A ,co ja mam zrobić , jak lekarz zachowuje się przy mnie ,tak jakby był zdenerwowany , unika kontaktu wzrokowego ze mną i nie wiem czemu , tylko się uśmiecha ,częściej milczy niż mówi ,jakieś pomysły? i jeszcze jedno no , ten lekarz ,,ucieka przede mną'' nie narzucam się i nie jestem z tych ,co ,,lecą'' na mężczyzn, tylko ja nie rozumiem takiego zachowania i nie wiem ,co zrobiłam źle. do 18:55 ja piszę poważnie nie narzucam się jestem , miła i grzeczna i tyle i nie rozumiem jego zachowania po za tym jak można się ,,narzucać '' lekarzowi jak się Go widuje od wielkiego dzwonu .... Interesują mnie poważne odpowiedzi ,a nie jakieś bzdury. A jeśli się narzucam według was , to mogę się od niego odsunąć , ale dla Niego może ,to być nie jasne... ja pitole nie chodzę codziennie tylko widzimy się rzadko nawet bardzo rzadko i nie wiem o co chodzi i nikt nie chce odpowiedzieć normalnie ,tylko nabijacie się ze mnie :/ a to nie jest dla mnie śmieszne. tak można tak powiedzieć ,że ,,pracujemy razem'' ale to by było trochę naciągane , bo ja pracuje na innym oddziale i widzimy się rzadko na zasadzie mijając się , np. w korytarzu ,ale tak naprawdę on siedzi w gabinecie większość czasu dlatego piszę że rzadko jak on mnie zauważy z daleka ,to nie mówi dzień dobry ,tylko ,,ucieka'' no chyba ,że mija mnie ,czyli przechodzi blisko obok mnie ,to powie to dzień dobry z uśmiechem i grzecznie :wytłumaczy mi to ktoś?

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
i jeszcze jedno skopiuje ale ten lekarz zachowywał się tak od początku ,a nie po czasie..

Gość gość
gość dziś "Ty szmato" Wez ty skoncz obrazac ludzi na temacie. Idz stad!