Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
a czy osoba z zaburzeniem może stworzyć związek z mentorem?

Gość gość
A osoba bez nog moze tanczyc zawodowo?

Gość gość
A moze do tych zaburzen doprowadzili ją inni ludzie albo trudne sytuacje?nikt ci sie nie każe z nią wiązać..w ogóle dziwny jestes że zasięgasz porad od ludzi obcych którzy w ogóle was nie znają

Gość gość
Zostaw ją innemu..ciebie napewno będzie bić obrażać i zdradzać..urządzi c****ekło emocjonalne,psycholki tak mają

Gość gość
Po to sa fora zeby zasiegac rad u innych ludzi majacych sybiektywne doswiadczenia w danym zakresie czy to jako osoba chorujaca czy bliski tej osoby. Poki co on nie twierdzi ze zamierza sie z nia zenic i zakladac ridzine. Poza tym ludzie maja blade pojecie na temat tego schorzenia wiec kazda wskazowka jest cenna bo moze uswiadomic wieke niezrozumialych zachowan(objawow) tj w przypadku grup dyskusyjnych okreslonej grupy chorobowej. Wiedza wyzwala od steretypow i leku.

Gość gość
Może jutro coś napiszę.

Gość gość
Gdyby facet ją kochał wziąłby za ręke i zaprowadził do lekarza..jest tyle leków wyciszających i wyrównujących nastrój i emocje..swoją drogą warto dociekać przyczyn i powodów tych zaburzeń

Gość gość
ponawiam

Gość gość
Trochę ciężko jest do tego wracać. Miałem ochotę coś więcej napisać ale jakoś mi się nie chce. Może tylko tyle że jak się kogoś kocha to nie warto go zostawiać. Miałem to szczęście, że miałem i mam kogoś kto mnie nie zostawił w najgorszym momencie. To chyba był główny klucz do tego wszystkiego kochać i być kochanym. A ci wszyscy psychologowie z przykrością muszę stwierdzić nie pomagali.

Gość gość
Nie musiałbym się dowiedzieć, to widać na kilometr. Wykorzystać w łóżku i się stlenić. Oczywiście kondnom, żeby dziecka nie zrobić bo to wtopa na całe życie

Gość gość
Straszne rzeczy wymyślają psychiatrzy. Wmawiaja ludziom, że są chorzy, wymyślają coraz to nowe choroby, a wy w to wchodzicie. Co tak naprawdę jest normalnością. Wszyscy musimy zachowywać się, jak tresowane zwierzątka, tzw. normy społeczne. Przypomina mi to film z Nicole Kidman " Inwazja", w którym ktoś z emocjami byłzagrozony tą inwazją. Normy społeczne robią to samo. Moim zdaniem wszystko jest normą, owszem są choroby zwiazane z mózgiem, ale zaburzenia osobowości? Każdy ma jakis problem, lęki. Najgorzej, jak dostaniesz łatkę od psychiatry, jesteś chory, niebezpieczny, nie stworzysz żadnego związku... Jeszcze gorzej taka osoba się czuję, już nie jest sobą, ona staje się dokładną charakterystyką tej choroby. Nie, jesteś normalna, bardziej wrażliwa, emocjonalna, chodzisz własnymi drogami, masz do tego prawo. Możesz nie radzić sobie w życiu, możesz mieć 2 lata zawieszenia, to jesteś ty. To jest właśnie życie. Jedni są silni drudzy słabsi, ale to nie znaczy, że ci drudzy odbiegają od normalności

Gość gość
Brawo dla autora za uzycie okreslenia "Mężczyzna" oby bylo wiecej takich ludzi!