Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj ojciec sprawil, że nienawidze mezczyzn. Zawsze bede sama

Polecane posty

Gość gość

Nie chce nikogo, nie czuję pustki

Gość gość
A jakie masz wymiary? Jaki biust jaki tyłek jaka facjata?

Gość gość
Zły ojciec był?

Gość gość
Moja dziewczyna tez taka byla, jej ojciec i brat (jedyne rodzenstwo) sa alkoholikami, Ona od dziecinstwa miala skrzywiony obraz mezczyzn a potem gdy jednak jako nastolatka zakochala sie, przelamala sie i dala szanse jednemu ktory niestety tylko ja skrzywdzil, to tylko poglebilo jej wycofanie na facetow na kilka ladnych lat az przeszla psychoterapie, przerobila swoje problemy i zaczela inaczej patrzec na swiat, na facetow. Juz nie ladowala wszystkich do jednego wora, nie oceniala wszystkich tak samo przez pryzmat swojego ojca i brata (jedyne doswiadczenia z facetami). Wtedy tez krrotko po terapii poznala mnie, jestesmy razem juz 4 lata, w sierpniu zostanie moja zona :)

Gość gość
23:29 super, gratuluję, pytanie tylko czy gdybys poznał ją przed terapią to bys, zaakceptował ją taka jaka jest? Byla jaka byla, ale to nie jej wina. A co do mojego ojca byl zly i jest nadal. Niestety ta kanalia zyje. Ja przez niego nie ufam nikomu, bezpiecznie czuję sie tylko w pojedynke. Nawet dzieci nie chxe miec. Stalam sie paranoiczka.

Gość gość
Za słabo cię ruhał lafiryndo?

Gość gość
gdybym poznal ja przed terapia to nie byloby szans zeby cos miedzy nami bylo, lek, strach uprzedzenia, przezyte doswiadczenia by jej nie pozwolily zrob to dla siebie i idz na terapie :) naprawde twoj ojciec to nie sa wszyscy faceci, twoj ojciec juz wiele zlego zrobil, ale nie pozwol by cie zniszczyl, by zabral ci sens zycia, by swoja osoba zamazal ci prawdziwy obraz swiata i ludzi. Chcesz przez niego cale zycie byc w leku? Podejmij terapie, a ojcu wybacz i oodetnij sie od niego, Bog go osadzi... Powodzenia :)

Gość gość
Łatwo mówić, ja mam nie tylko ohydny obraz ojca i brata ale każdego mężczyzny z którym byłam