Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćE007

Mój chłopak chce przerwy

Polecane posty

Gość gośćE007

Witam Was. Chciałam się podzielić pewnym problemem co nie daje mi już spokoju . Mianowicie chodzi o chłopaka, zacznę wszystko od początku. W sierpniu poznałam na wakacjach chłopaka ktory strasznie mi się spodobał . Nie mogłam przestać o nim myslec. Chciałabym podkreślić ze bylam wtedy u kuzynów 100 km od domu. Trzy dni później pocalowalam sie z nim. To było najcudowniejsze uczucie, jedynie co stało na drodze to odległość. Milosc od pierwszego wejrzenia. Uznaliśmy ze zostaniemy para i damy radę przezwyciężyć to wszystko razem. Pierwsze 6 miesięcy były cudowne żadnych kłótni, spin. On przyjeżdżał co dwa tygodnie do mnie, codziennie pisaliśmy ze sobą az do pewnego czasu... zaczęliśmy się kłócić o wszystko, ja bylam zazdrosna o wszystko zresztą on też bo jednak nie wiem co tam robi 100 km ode mnie. Kiedy przyjechałam do niego był jakiś inny wolał sb pójść z kolegami niż ze mną przebywać co mnie bardzo zabolało. Rozmawialiśmy o tym mówił, że mnie kocha i ja też mu to mówiłam tylko ciągle mi powtarzał ze on nie daje już rady... albo ze w całej naszej znajomości widzieliśmy sie miesiąc i tyle dlatego probowalam go pocieszyc ze sie uda i ze trzeba walczyc. Następnego dnia jak wróciłam do domu napisal mi że mnie oklamywal ze normalnie spotykał się z dziewczynami, był dwa razy na eventy pisząc mi że idzie spać a to nie była prawda.... albo ze pisał z niby jego jedyna przyjaciółka która miała problemy. Te kłamstwa bardzo zabolały (dodam że klocilismy sie prawie co tydzien) i właśnie kilka dni później zadzwonił mi że potrzebuje przerwy na przemyślenie tego wszystkiego A jak się spytałam czy mnie kocha to on na to ze NIE, NIE TERAZ , TO JUŻ WYGASŁO ALE ZNÓW CHCE SIĘ W TOBIE ZAKOCHAĆ. CHCE SIE POCZUC JAK W WAKACJE. mówił że przez te wszystkie kłótnie to wygasło... Nie mam pojęcia czy on ze mną zerwał czy potrzebuje czasu by sb uświadomić ze mnie kocha? Czy da sie znów zakochać w osobie ktorej sie kochalo ponownie? Jak to zrobić żeby ponownie sie zakochał przez tą odległość? Proszę pomóżcie i powiedzcie co o tym sądzicie. Każda noc dla mnie jest nieprzespana a ja go tak cholernie kocham... Z góry dziękuję za pomoc.

nie w pewien sposob rzucil, tylko zostawia sobie furtke, gdyby jednak samotnosc mu doskwierala nie obracaj sie za siebie i idz do przodu

Gość gość
Przeczytaj książkę "Mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus". Mnie ta książka otworzyła oczy na wiele spraw i pomogła na wiele sposobów :) Nie zaszkodzi też książka "Jak doprowadzić mężczyznę do ołtarza". Też super.

Gość gość
On może i kocha, ale musi to poczuć, a aby to poczuł, musi zatęsknić. Żeby zaś zatęsknił, Ty musisz zacząć milczeć.

Gość gość
ewentualnie do tylu

Gość gość
Pisalas ten temat jakis czas temu,dostalas duzo rad i co? dalej to samo.I tekst ten sam.

Gość gość
On Cie nie kocha, jestes tylko Jedna z jego OPCJI. Ktos tu dobrze napisal, on chce miec u Ciebie otwarta furtke w razie jakby te opcje mu sie skonczyly a poczulby sie samotnie- wtedy przjdzie do Ciebie. To nie jest typ wiernego faceta, sam Co mowil ze spotyka sie z innymi dziewczynami! Nie badz naiwna, tym bardziej ze dzieli was tyle km, pewnie z jedna sie przespal. Nie badz jego dziewczyna w rezerwie, urwij kontakt DLA wlasnego zdrowia psychicznego!troche godnosci dziewczyno. Jeszcze sie zakochasz z wzajemnoscia, tu raczej wzajemnosci nie ma.

Gość gość
Dziękuję za wszystkie rady. Czasu trochę minęło i okazało się że zakochał się w jakieś dziewczynie i są teraz w związku. Ulga jest taka że już go nie kocham choć boli mnie to że tak postąpił.