Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak kończą feminazistki i lewaki. Najpierw bronią muzułów a potem od nich giną.

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy z brzegu przykład - Lena Wahlberg 69-letnia działaczka Amnesty International, organizacji walczącej o prawa człowieka. W Szwecji organizacja ta jest zdominowana przez sympatyków ugrupowań lewicowych i szczególnie aktywnie wspiera imigrantów w ich walce o uzyskanie prawa pobytu lub azylu. Na czele walki dzielnie stała Lena Wahlberg, która... zginęła w zamachu w Sztokholmie. Pozdrawiamy głupie feminazistki i głupich lewaków 🖐️ )) Im szybciej muzuły was powysadzają i popodrzynają gardła tym lepiej dla świata.

Gość gość
a potem przyjdzie pora na katolików, NWO juz zdecydowali ze katolicyzm zostanie zlikwidowany, po śmierci Franciszka bedzie nowy papiez z Afryki lub Ameryki Płd i bedzie myslal o swoich hehe

Gość gość
wczesnym rankiem policjanci zatrzymali 43-letniego mężczyznę podejrzanego do dokonanie brutalnego zabójstwa mieszkanki Tczewa. 5 marca br. ciało 70-latki zostało znalezione w jej mieszkaniu na osiedlu Suchostrzygi. Do zabójstwa doszło 5 marca br.w godzinach popołudniowych w jednym z bloków na tczewskim osiedlu Suchostrzygi. - Wówczas syn 70-letniej mieszkanki Tczewa znalazł ciało swojej matki w jej mieszkaniu – przypomina sprawę asp. szt. Dariusz Górski, rzecznik prasowy Komendy Powiatowej Policji w Tczewie. - W toku prowadzonych czynności policjanci ustalili, że kobieta posiada na ciele kilkanaście ran kłutych a w Polsce tak jak trzeba katolicy morduja katolików

Gość gość
"a w Polsce tak jak trzeba katolicy morduja katolików " x wg lewicy najwyraźniej za rzadko więc potrzebujemy trochę imigrantów żeby te statystyki poprawić.

Gość gość
wg lewicy najwyraźniej za rzadko więc potrzebujemy trochę imigrantów żeby te statystyki poprawić. lewica, czyli PIS?

Gość gość
no ja nigdy nie słyszałem żeby pis mówił ze potrzebujemy więcej imigrantów. to raczej PO, sld, partia razem.

Gość gość
feminazism to napastliwość płciowa skierowana na płec przeciwną np dyskryminacja płci przeciwnej, nadawanie swej płci przywilejów

Gość gość
Rescatorze nie wściekaj się na podszywa bo wszystko co on pisze to przecież wasze lewackie poglądy więc nie wypieraj się swych poglądów jak żaba błota

Gość gość
"To jedz podszywie do Syrii i tam popros o ten zaszczyt. Jednego sku/rwy/syna bedzie mniej. " x to dlaczego tacy jak ty chcą tych s**********w sprowadzać z syrii do europy i polski?

Gość gość
@ gość dziś wczesnym rankiem policjanci zatrzymali 43-letniego mężczyznę podejrzanego do dokonanie brutalnego zabójstwa mieszkanki Tczewa. x Inteligencja lewaków. Na tysiąc gwałtów dokonanych przez imigrantów pokazują jeden gwałt Polaka z Tczewa. Pytam. Czy wśród POlaków jest zabawa taharrush polegająca na zbiorowym molestowaniu? Czy Polacay całymi stadami napastują kobiety w noc sylwestrową? Czy współczynnik gwałtów podniósł się o 1700% jak to ma miejsce w Szwecji po sprowadzeniu tam islamuchów? Odpowiedź NIE. Nawet jeśli wśród polskiego społeczeństwa znajdzie się kilku zwyrodnialców to reszta społeczeństwa zdecydowanie potępia gwałty. Inaczej jest wśród muzułmanów gdzie taharrush (zabawa w zbiorowy gwałt) jest wielowiekową tradycją, gdzie stosunki seksuane z dziećmi są jak najbardziej akceptowane, gdzie zgwałcenie a nawet zabicie niemuzułmanki uchodzi za czyn chwalebny i miły ich allahowi :O Nie porównuj głupi lewaku Polaków z islamuchami bo to porównanie cywilizacji łacińskiej z zacofaniem, fanatyzmem i terroryzmem islamskim.

Gość gość
@ Rescator555 dziś Ale dla prawika jesli fakty nie zgadzaja sie z jego widzeniem swiata, to tym gorzej dla faktow. x debilu lewaku merkel ZAPRASZA imigrantow do europy w tym i do polski a takie glupie lewaki jak popieraja ten proceder debil

Gość gość
Nie znałeś kobiety, więc spier/dalaj 🖐️

Gość gość
"A co ja popieram, to wiem chyba lepiej od ciebie balwanie" x ja nie wiem co ty popierasz ale wiem co popiera lewak zandberg albo gazeta wyborcza albo prezydent sopotu albo słupska albo inni lewacy którzy tu ogranizowali demonstracje z hasłami "chcę arabkę za sąsiadkę". a ty się z tą lewizną ciągle identyfikujesz więc może zadeklaruj się tu publicznie czy jestes "ksenofobem" i nie chcesz tu imigrantów czy "postępowym i nowoczesnym europejczykiem" który jak posłanka mucha chce aby nas tutaj "ubogacali".

Gość gość
a dlaczego niemcy wykładają pieniądze na zatrzymanie fali imigrantów? ano dlatego: "Po niedzielnej klęsce wyborczej CDU w Berlinie pani kanclerz stwierdziła, że winna jest obywatelom dodatkowe wyjaśnienia, uznając że zjazd w dół jej partii jest wynikiem jej polityki imigracyjnej. – Nie uciekam od odpowiedzialności – powiedziała w poniedziałek." x dokładnie dlatego. że imigranci narobili takiego bydła w europie że już wszyscy mają tego dosyć. ale to nie znaczy że zmienili zdanie. chcą tylko zyskać trochę czasu żeby się ludzie przyzwyczaili jak widać poniżej: x "Przyznała, że zbyt długo łudziła się nadzieją, że będzie przestrzegana procedura dublińska, która oznacza, że uchodźcy mogą się ubiegać o azyl polityczny wyłącznie w kraju, do którego przybywają z kraju zagrożenia. Tymczasem po przybyciu do Europy kierowali się z Grecji i innych krajów bezpośrednio do Niemiec. Mówiła, że nie wyrzeka się swych słów: „Wir schaffen das" (Damy radę) z września ubiegłego roku, uznawanych w Europie za zaproszenie imigrantów do Niemiec. – W słowa te włożono już tyle treści, że stały się pustą formułą – powiedziała, zaznaczając, że uznaje je za słuszne i jest przekonana o „gotowości do pomocy" wśród swych współobywateli. Mówiła też, że chętnie cofnęłaby czas „o wiele lat wstecz, tak by móc się wspólnie z niemieckim rządem i wszystkimi odpowiedzialnymi lepiej przygotować".

@ gość dziś ja nie wiem co ty popierasz ale wiem co popiera lewak zandberg albo gazeta wyborcza albo prezydent sopotu albo słupska albo inni lewacy którzy tu ogranizowali demonstracje z hasłami "chcę arabkę za sąsiadkę". a ty się z tą lewizną ciągle identyfikujesz więc może zadeklaruj się tu publicznie czy jestes "ksenofobem" i nie chcesz tu imigrantów czy "postępowym i nowoczesnym europejczykiem" który jak posłanka mucha chce aby nas tutaj "ubogacali". <<< Zbyt długie i zbyt złożone zdanie. Pogubiłem się. Weź poprawkę, że jestem lewakiem i zbyt skomplikowane wywody przekraczają zdolność mego pojmowania. Na mnie działają co najwyżej krótkie hasełka jak wspomniane "chcę arabkę za sąsiadkę". Cztery wyrazy jeszcze złożę do kupy ale więcej to już nie da rady. Nie dziw się bo wszyscy lewacy tacy jesteśmy. Bałwan, baran, barani łeb, barania głowa, bezmózgowiec, bęcwał, błazen, boże cielę, cap, cep, ciemna masa, ciemniak, ciołek, cymbał, cymbałek, czub, debil, dureń, gamoń, głąb, głupek, głupi, głupie cielę, głupiec, głupol, imbecyl, kapuściana głowa, kapuściany łeb, kiep, kołek, kretyn, kurzy móżdżek, marynowane cielę, matoł, matołek, młot, muł, osioł, oszołom, ośla głowa, ośli łeb, pacan, pajac, palant, patafian, pomyleniec, pomylony, półgłówek, półgłupek, przygłup, przygłupek, ptasi móżdżek, pusta głowa, pusty łeb, szajbus, świr, świrnięty, świrus, tępa głowa, tępak, tępota, tępy łeb, tłuk, tłumok, trep, tuman, wał, wariat, wolnomyśliciel, zakuta pała, zakuty łeb, ciemny żłób, półwariat, psychiczny, psychol, kretynek, kołtun, pusty mózg, cielę, amator kwaśnych jabłek, bzik, chory psychicznie, chory umysłowo, dewiant, dziwak, fiksat, fioł, głuptak, nienormalny, obłąkaniec, obłąkany, odmieniec, opętaniec, opętany, paranoik, stuknięty, szaleniec, szalony, wariatuńcio, wybryk natury, gnój, kanalia, kundel, łachudra, łajza, sobaka, szuja, świnia, ciamajda, ciapa, ciapciak, ciemięga, cztery litery, ecie-pecie, faja, fajtłapa, fujara, gamajda, gapa, jeleń, kaleka życiowa, kapcan, lebiega, łamaga, niedojda, niedorajda, niemota, nieudacznik, niezguła, noga, oferma, ofiara losu, patałach, platfus, popapraniec, safanduła, sierota, ślamazara, trąba, wypierdek, abderyta, bamber, bencwał, bezmózgi, bezrozumny, burak, cepowaty, cham, chomąt, ciećwierz, ciemny, cienias, ciężko myślący, ciućmok, ciumrok, ćwierćinteligent, długo myślący, durny, frajer, gamoniowaty, gapowaty, gbur, głąb kapuściany, głąbowaty, głupiutki, głupkowaty, głuptas, grzmot, ignorant, jajogłowy, laik, matołowaty, młotek, młotowaty, niegramotny, nieinteligentny, nielotny, niemądry, nierozgarnięty, nierozumny, nieuk, ociężały, ograniczony, poplątaniec, prostak, przygłupi, pustak, tępy jak noga stołowa, tuk, tumanowaty, warchoł, wsioch, wsiok, żłób, człowiek,którego za mało tłukli, ćwok, durnota, durnowaty, dzieciak, fajansiarz, frajer-pompka, głupi klarnet, głupieć, głuptasek, hochsztapler, łajdak, małpa, naiwniaczek, naiwniak, niedołęga, niemrawiec, niezdara, niezgraba, nowicjusz, ofiara, oszust, porąbaniec, prawiczek, przymuł, tłumoczek, człowiek głupi, czubek, głupawy, głupi jak but z lewej nogi, mądry inaczej, melepeta, mugol, niedouczony, nieoświecony, nierozsądny, niespełna rozumu, pajacowaty, prymitywny, sowizdrzalski, tępy, trzpiotowaty, zacofany, zakuty, bezmózg, buc, cioł, cudak, dziwoląg, farmazon, furiat, kałmuk, lebioda, wałkoń, bałamut, barania kapuściana głowa, ciura, golem, hebes, jełop, maniak, narwaniec, niedorozwój, osoba anormalna, postrzeleniec - tak na nas mówią (w kolejności alfabetycznej).

Gość gość
Widzę że jest tu sporo zadymiarzy, którym pewnie płacą, aby ukręcili łeb tematowi debili muzułmańskich. Mi ze swej strony podobała się lewaczka niemiecka, która pomagała ofiarnie muzułmanom, a potem została brutalnie zgwałcona i zamordowana, a na dodatek jej ojciec jest komisarzem w EU - no po prostu świetne!!!!

Gość gość
"Pisalem o tym nie raz ale jak widac umiejetnosc czytania ze zrozumieniem jest wam obca. Miejsce uchodzcow czy jak ich tam zwal, jest w jakims obozie na greckiej wyspie." X To ty chyba z pisu jestes, ksenofobie jeden antyeuropejski. W zadnym wypadku w kazdym razie nie reprezentujesz pogladow lewicy w tej sprawie.

Gość gość
"Ale jako lewak, nie zgadzam sie na oskarzanie lewicy o sciaganie uchodzcow, bo zaden lewak nie wysyla promow ani gumowych lodek zeby ich przywozic, ani tez nie wzywa ich do przyjazdu do Europy." Wez ty mnie nie oslabiaj. Wszyscy lewacy w europie domagaja sie "ubogacania". Ty juz chyba od tego scatu kompletnie skretyniales i nie wiesz co wygadujesz.

Gość gość
"Ale to nie jest dzialanie zadnej lewicy, bo nikt poza polskim prawictwem, nie uwaza Merkel, ani jej partii za lewice." X A adriana zandberga uwazasz za lewice? A roberta biedronia? A ta gruba z hejt stop? A feministki to lewica? I co oni o imigrantach mowia? Ty tak lzesz swiadomie czy taki glupi jestes?

Gość gość
"..Wez ty mnie nie oslabiaj. Wszyscy lewacy w europie domagaja sie "ubogacania"..<<< To tak sie wydaje durnym prawikom oczko.gif . Jak ci sie gowno przelewa z mozgu do geby, to nie moj problem palancie. " x no to w takim razie chętnie się dowiem w jakim to europejskim państwie lewica domaga się odsyłania imigrantów do domów i narodowych państw? bo może faktycznie czegoś nie wiem i "multi - kulti" to wcale nie jest wymysł lewicowy.

Gość gość
@ Rescator555 dziś @ gość dziś a dlaczego niemcy wykładają pieniądze na zatrzymanie fali imigrantów? ano dlatego:.<<< No wiec chca ta fale zatrzymac. I nie opowiadaj, ze jest inaczej. x aaaaaahahahahahah :D :D :D Niemcy chcą zatrzymać falę uchodźców :D :D :D Leżę i kwiczę ze śmiechu :D :D Res na jakim ty świecie żyjesz? :D :D Bredzisz raz jedno a za chwilę sobie zaprzeczasz i piszesz jeszcze większe brednie :D :D To powiedz mi res jedno. Jak to możliwe że Niemcy chcą zatrzymac falę uchodźców i jedniocześnie ich zapraszają do siebie? :)

Gość gość
Res na jakim ty świecie żyjesz? smiech.gifsmiech.gif x Na urojonym :O

Gość gość
wystarczyło wpisać "biedroń uchodźcy": x "Podczas wtorkowej konferencji prasowej prezydent Robert Biedroń odniósł się do sprawy przyjmowania uchodźców do Polski. Zaznaczył, że Słupsk jako miasto przygotowuje się do przyjęcia uchodźców. - To jest nasz obowiązek, nie tylko moralny ale także troski o rozwój miasta. Dziś Słupsk, podobnie jak inne tego typu miasta ma problem z wyludnianiem się - powiedział prezydent Słupska." x linka dać nie mogę bo mówi że spam. a zandberg tu o "polityce integracyjnej": https://www.youtube.com/watch?v=LurB0MboBRU

Gość gość
"Nie tylko domaga sie, ale nawet to robi. Przeciez ten gosc ktory zrobil zamach w Sztokholmie pare dni temu, mial byc deportowany, czyli odeslany. " x a co z tym ma wspólnego lewica? czy to lewica go odesłała czy państwo? ja czekam na nazwiska ludzi, nazwy organizacji lewicowych którzy są przeciwni przyjmowaniu imigrantów. ale się chyba nie doczekam.

Gość gość
"Narodowe panstwo to kretynstwo prawicy. " x czyli "multi-kulti" to "geniusz lewicy". już się zaplątałeś w swoich łgarstwach.

Gość gość
"dwa lata temu Merkel ich zapraszala, bo tego oczekiwali niemieccy przemyslowcy" x proszę o nazwiska, nazwy organizacji które domagają się wpuszczania i integracji "uchodźców". zobaczymy czy to są organizanicje "lewicowe" czy nie.

Gość gość
nawet do takiego absurdu zidiociałe lewaki są gotowe: "Norweski lewicowy polityk Karsten Nordal Hauken oświadczył publicznie, że kilka lat temu został brutalnie zgwałcony przez uchodźcę z Somalii. Teraz jednak czuje się "głęboko winny", że jego oprawca zostanie deportowany do swojego kraju pochodzenia. (http://www.tvn24.pl)"

Gość gość
jeszcze dalej jest wypowiedź tego zdebilałego ponad wszelkie granice lewaka: "Hauken mówi, że mimo swoich dramatycznych przeżyć popiera dalsze przyjmowanie uchodźców. "Twardo obstaję przy swojej opinii, że ci ludzie potrzebują naszej pomocy. Chcę, żebyśmy nadal kontynuowali pomoc uchodźcom z takim pochodzeniem" - wyznaje Hauken. (http://www.tvn24.pl)"

Gość gość
"Okazało się właśnie, że młoda działaczka z lewicowej organizacji "No borders" została brutalnie zgwałcona we Włoskim mieście Ventimiglia, przez kilkunastu murzynów z obozu dla uchodźców. Mimo wielkiej traumy, jej kompani doradzili jej, aby nie zgłaszała przestępstwa na Policji ze względu na aspekt rasowy, "dla dobra sprawy"." x czyżbyś twierdził że orgranizacja "no borders" jest organizacją prawicową?