Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chodzi do kościoła a uznaję święta wielkanocne. Hipokryzja?

Polecane posty

Gość gość

Dziwni ludzie ci młodzi, bo nie chodzą do kościoła ale smingus dyngus obchodzą. Szok jacy oni fałszywe

Gość gość
w d... mam kto i co obchodzi i z jakich powodów co i tobie polecam; zajmij się swoim zyciem

Gość gość
śmigus dyngus to nie tradycja kościelna, tylko ludowa, zatem można nie chodzic do kościoła a obchodzić śmigus dyngus. Ludzie, jacyście wy ciemni.

Gość gość
Sama jesteś fałszywa idiotko.

Gość gość
Hipokryzja to dwie twarze. Często takie spotykam w kasynie. Mają zabrane dzieci i pożyczają kasę na bajeczki o tym jakie to mają życie ciężkie chociaż same są kurierami dilerów. Faktycznie

Gość gość
W tytule "święta wielkanocne", a w tekscie"śmigus dyngus". To są zupełnie różne rzeczy. Sama nie wiesz, o czym piszesz.

Gość gość
większej hipokryzji niz u katolików to nigdzie nie widziałam. Sami księza sa najlepszym przykładem. Ja tez nie obchodze swiąt, ale śniadanie w niedzielę z najbliższymi chyba mogę zjeść.

Gość gość
Model rodziny przy granicy z niemcami to taki, że ona kombinuje a on ćpa lub odwrotnie. Sądy i komornicy mają pełne ręce roboty. Taka prawda w tym xasranym życiu pełnym prawdziwych debili