Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola2003

Seks a...y

Polecane posty

Gość Ola2003

Czesc, od miesiąca chodze z chłopakiem, którego kocham do szaleństwa, ale jeszcze nigdy nie wspolzylam z mezczyzna. Obiecalam sobie, ze mój pierwszy raz będzie po slubie. Mój chłopak naciska od 2 tygodni na jak najszybsze skonsumowanie naszego związku. Mowi, ze nie chce mnie zmuszać, ale ma swoje potrzeby i jeśli nie seks vaginowy to powinnismy sprobowac seksu analnego. Troche się tego boje, bo slyszalam, ze po seksie analnym często się pierdzi i to w taki sposób, ze osoba postronna domyśli się, ze się to robilo. Jak to wygladalo u was?

Gość gość
Od miesiaca chodzisz z chłopakiem,a on od dwóch tygodni naciska na seks,tłumaczac to swoimi potrzebami....a jakie są twoje potrzeby ?? Ola 2003....czy 2003 to twój roczni...bo jak tak to szkoda twojego czasu na tego chłopaka,skoro masz plan aby być dziewicą do ślubu.Znajdziesz jeszcze innego,wszystko przed tobą.A seks analny to odpowiedzialna sprawa,partnerzy musza sobie ufać.

Gość gość
Czesc. Ja z kazda dziewczyna robilem anal. W wielu przypadkach dawalo to wieksza przyjemność, bo dziurka była o wiele ciasniejsza. Jeśli go kochasz i chcesz zostać dziewica to nie ma co czekac. Miescia po kilku godzinach doprowadza do stanu, ze nie będzie widać, ze ktoś ci wkladal w tylek. Obawiam się, ze jak poznasz anal to będziesz chciała wszystkiego sprobowac, ale to chyba dobrze, bo zycie jest krótkie.

Gość gość
Ja z kazda dziewczyna robilem anal. W wielu przypadkach dawalo to wieksza przyjemność, bo dziurka była o wiele ciasniejsza x Jak się nie ma warunków to korzysta się z tego otworu który daje frajdę. Dziurka od nosa jest jeszcze ciaśniejsza, może tak spróbuj pewnie się tam zmieścisz :P

Gość gość
Jak widzę te laski z p****li z rozwalonym dupskiem, to aż rzygać się chce.