Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porozmawiamy?

Polecane posty

Gość gość
17:37 A już kochasz czy jeszcze nie? Jeśli jeszcze nie to co jeszcze mam zrobić?

Gość gość
_już_nie_kocham_, taka kolej

Gość gość
17:41 To nie jesteś chyba tym z którym chcę porozmawiać. On raczej nie kochał. Nic mi o tym nie wiadomo. Chyba że inną/inne. Teraz może trochę mnie lubi. Ale czy kocha? Tego nie wiem. Może nie. :(

Gość gość
18:01 to autorka tematu.

Gość gość
czy musi skończyć się na planach ?

Gość gość
Tak bo takie pa plany.

Gość gość
18:43 To nie ja tak zdecydowałam. Byłam pewna, że nie ma o co walczyć.

Gość gość
*takie są że wszystko się skończy. A jak się coś kończy to cena rośnie. Ja już nie nogę na to patrzeć. Na to co się wyczynia. Na to jak ludzie są tego nieświadomi na to jak ci świadomi tego biorą w tym udział po prostu mam dość.

Gość gość
Co ją mogę? To jakiś absurd. W wami nie da się rozmawiać. Macie ograniczone opcję dialogowe jak w falloutcie 2

Gość gość
18:43 a kto tak zdecydował?

Gość gość
18:55 To dla Ciebie za trudne do pojęcia jeśli chodzi o mój przypadek. Nie chcę całe życie być nieszczęśliwa i żyć bez sensu życia jeżeli pojawia się możliwość, że ktoś kogo kocham od bardzo dawna może to jakimś cudem odwzajemniać. Idę za ciosem chociaż będą i zyski, i straty. Co ma być, to będzie.

Gość gość
Druga korea drugi wietnam drugi liban sp9dadzą wam te tony smrodzącego żelastwa razem z reszta ropy chociażbyście nie chcieli a wz to kupićie i jeszcze z radością weźmieche tonę min przeciwpiechotnych żeby se mini wyłożyć jak kostka podwórko.

Gość gość
A co twoja miłość może tu zmienić. Miłość to tylko coś co ci dali w promocji żebyś powniej przepłacala za broń i produkowała konsumentów amunicji

Gość gość
Nawet moja nienawiść do nich zwiększa obroty ewentualnie tworzy technologie albo marinetkowych zbawicieli za których będą się zabijali wyznawcy

Gość gość
Taka nam dali alternatywę. Albo zostaniemy czerwonymi robocikami albo będziemy się zabijać z miłości wzajemnej. Oczywiście to żadna alternatywa. Na c***j ta banda cweli żyje to nie mam pojęcia. Chyba żeby się piertolic między sobą w rodzinie. Jepac was wy tchórzliwe koorfy

Gość gość
Oni się każdy z każdym piertola w rodzinie my się rodzinnie wyzynamy. Tu musi być jakiś przepływ energi inaczej to bez sensu

Gość gość
Co robić koorfa? Na wszystko jest sposób nawet na to...

Gość gość
Jasnym jest że nie chodzi o żadne tzw zasoby. Mają już wszystko mieli to od dawna. Nie wiem co tu koorfa rośnie ale trzeba się tego po9być

Gość gość
Ktoś tu koorfa chetuje te rozgrywke od początku do końca. Tu nie ma czynników losowych. Nie ma życia i przeciwników.

Gość gość
Jest tylko piertolony leny i jego covery