Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to sa oznaki zainteresowania?

Polecane posty

Gość gość

Mowa o tzw niesmialym facecie. Przyglada mi sie, a jak spojrze to odwraca wzrok w dol , patrzy mi na nogi albo na cos obok ewentualnie nad glowa :D myslalam, ze mi sie wydaje i juz nie patrzylam ale ktos z zewnatrz mowil ze patrzyl na mnie. Jest pomocny, wydaje mi sie ze szuka pretekstu do kontaktu, chetnie sie spotyka, slucha mnie uwaznie, prowadzi rozmowę.. czy to wystarczy by stwierdzic ze mu sie podobam?

Gość gość
chce ci sie dobrac do szparki

Gość gość
boze :D sa tutaj normalni ludzie ? :p

Gość gość
prawdopodobnie bardzo mu się podobasz ale jest po prostu tak onieśmielony, ze nie potrafi tego okazać w inny sposób. Być może ma też bardzo małe poczucie własnej wartości albo miał jakieś niepowodzenia z kobietami i po prostu boi się odrzucenia. Wszystko zależy czy Tobie na nim zależy. Jeśli nie, daj spokój bo zrobisz mu wielką krzywdę dając nadzieje a następnie odrzuciwszy go. A jak ci na nim zależy to weź inicjatywę w swoje ręce. To, że jest tak nieśmiały niczego nie znaczy, może to być bardzo wartościowy facet

Gość gość
Dziękuję za normalną odpowiedź. Zależy mi nawet, nie jestem skrajnie nieśmiała więc mogłabym się przełamać ale co jeżeli się pomylę i ośmieszę? :o

Gość gość
byłem tak samo bardzo nieśmiały jak opisujesz gdy byłem młody. Potem nauczyłem się przełamać tą nieśmiałość ale w ten sposób straciłem być może najlepszą miłość w życiu. Ja się nie mogłem przemóc a ona gdy potem z nią po latach rozmawiałem też bała się i wahała. Nasze drogi rozeszły się i potem trafialiśmy gorzej ... więc warto spróbować i się ośmieszyć niż potem żałować pół życia. Taka moja rada doświadczonego faceta.

Gość gość
Uśmiechnij się do niego

Gość gość
Co sprawi uśmiech? Będzie to dla niego sygnał ze mi się podoba?

Gość gość
Dziekuje za rade, czyli zachowywales sie tak samo jak ten moj? x TO NIE JEST MOJ WPIS. gość dziś Co sprawi uśmiech? Będzie to dla niego sygnał ze mi się podoba?

Gość gość
Uśmiecham się do niego, właśnie po tym jak zaczęłam sie usmiechac stał sie bardziej rozmowny i tak jak wyzej opisalam ,a i jeszcze dazy do dotyku, niby przyjacielskiego bo lapie mnie za ramie podczas rozmowy, przytula do siebie jak znajoma robiła nam zdjecie ,w towarzystwie jest najbardziej skupiony na mnie. ale ze podoba mi sie to obawiam sie ze widze co chce widziec

Gość gość
przytul go i powiedz mu do ucha, że mogłabyś z nim być jeśli tego pragnie bo dla ciebie jest kimś wyjątkowym. Jeśli to zrobisz jutro, to jestem przekonany, że już jutro będziecie parą. Z jego zachowania wynika, że bardzo mu zależy

Gość gość
A jak on powie "ale ty dla mnie nie" :D wolalabym zeby dał mi jakis znak, konkretny znak, bo teraz to mi sie wydaje takie przyjacielskie. kurcze jest we mnie jakis lek, moze dlatego ze to ja zawsze bylam podrywana a ciezko znosze odrzucenia

Gość gość
moim zdaniem nie powie, ale jak nie spróbujesz to się nie dowiesz ...

Gość gość
Jak będziesz czekała to się nie doczekasz.

Gość gość
bez ryzyka nie ma sukcesu. Jeszcze możesz wykorzystać, gdy będzie się przytulał i przytulić go mocniej i powiedzieć, że jest cudownie i mogłaby ta chwila trwać wieczność.

Gość gość
ok sprobuje na dniach to zrobic, dziekuje :D