Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dolega mojej mamie

Polecane posty

Gość gość

Ma 68 lat od kilku lat mocno się poci i to nie z gorącą czy dużego wysiłku ale w sytuacjach gdy nikt się nie poci (menopauza przeszła dość wcześnie by po 40 okres powoli jej zanikał i w wieku 50 lat było już po menopauzie. Bolą ja od dawna stawy, głowa, często ma katar i infekcje podobne do zapalenia zatok ale tomografia zatok nic nie wykazala wiec laryngolog zakończył swoją misję. Co robić dalej? Mama jest tym zmęczona ciągle panikuje ze na pewno ma raka. Ja tez się tym wszystkim martwię. Ciężko trafić na dobrego lekarza który chociażby wysłuchał co pacjent chce powiedzieć.

Gość gość
Ostatnio czytałam o chlamydii może to to?

Gość gość
Może ma chorą tarczycę. Zbadajcie się też w kierunku parowirozy - pasożytów odzwierzęcych. Nerwicy nie ma? Nadpotliwość pojawia się też w przebiegu cukrzycy, chorób nerek i gruźlicy. Życzę zdrowia.

Gość gość
Tsh wyszlo w normie i rodzinny nie chce dać skierowania do endokrynolog wiec pewnie świętach mama musi wybrać się prywatnie do endokrynologa. Przy gruźlicy to chyba jest kaszel chudniecie a mama nie ma kaszlu i nie chudnie.

Gość gość
Zbadajcie próbę cukrową i coś w kierunku diagnozy nerek.

Gość gość
I krew na parowirozę.

Gość gość
Rak niestety :(