Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opowiedzcie o Waszych laniach

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężatką która czasem dostanie od męża w pupę klapsy albo lansko (nie protestuje ;) ). Z chęcią wymienie sie doświadczeniami, bo to ciekawy temat. ;) Są tu moze panie, które partner przekłada przez kolano, jak narozrabiają? A moze panowie którzy czasem zdyscyplinują swoje kobiety spraniem dupki? Pisac :P najlepsze/najgorsze/najmocniejsze lansko, jakie najbardziej pamiętacie, jak zwykle dostajecie itd. :)

Gość gość
Nie bedę się zbytnio rozpisywał ale napisze że ostatnio poznałem nową dziwczynę i jak to dziewczyna trzeba sobie wychować a więc podczas pierwszego naszego zbliżenia ona była niedokładnie wydepilowana czego nie lubie więc zamiast seksu związałem jej nogi i ręce następnie wziąłem skórzany pas i dostała 50 razy czy były mocne hmm powiem tak jak podniosła twarz to kila chusteczek zuzyłem aby wytrzeć łzy z podłogi. Od tego czasu każdy seks jest super a ja spokojnie moge wejść w jej rowek językiem bo mam pewność ze nie znajdę tam ani jednego włoska ;)

Gość gość
gość dziś Psychol, a twoja dziewczyna to idiotka, albo jakieś zagubione dziewczę bez poczucia wartości, katowane w dzieciństwie :(

Gość gość
trzeba trzymac krotko glupie p***y tem bardziej ze to lubia