Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikitya

Potrącenie przez samochod

Polecane posty

Gość Nikitya

Hejka mam pytanie 12.04. 17 r zostałam potrącona na pasach wlecialam na maskę i spadłam na ziemię w szpitalu zrobili mi badania przeswietlenie nie mam nic zlamane Chodzi o to ze boli mnie prawa noga w tą nogę dostałam od biodra w dół najbardziej kolano i kostka nie mogę chodzić mam spuchnieta cala nogę i złe się czuje wszystko mnie boli szyja ręką prawa plecy skutki zaczęłam odczuwać następnego dnia silniej niż po wypadku nie chce mi się jeść Kobieta dostała mandat i 10 punktów karnych czy ja mogę liczyć na odszkodowanie?? I do jakiego lekarza się udać żeby mi pomógł w wypisie ze szpitala mam rekonwalescencje od 10 do 12 dni a poznowj zgłoszenie się na badania ustalające czy potrzebuje rehabilitacji

Gość gość
To dziwne. Ja w tym samym dniu czepłam jakąś idiotkę na przejściu i dowalili mi 10pkt i mandat. Ale ją pizłam. Aż zadudniło.

Gość gość
Komu to prawko daja w tym polaczkowie :o

Gość gość
Nie dają, tu się w chipsach znajduje.

Gość gość
hej za silne potłuczenia, możesz się starać z oc sprawcy wypadku o odszkodowanie, ja się tym zajmuje na co dzień więc jak chcesz się czegoś dowiedzieć więcej to napisz na mojego maila p.alicja.92@wp.pl, żeby nie było nie proponuje współpracy ale zawsze się możesz u mnie doinformować :)

Gość gość
Ty ja potracilas i nazywasz idiotka?? Brawo naprawdę baba z klasą oby ci dowalili wysokie odszkodowanie dla tej biednej dziewczyny

Gość Nikitya
Ten email nie działa p.Alicja.92@WP.pl Chętnie skorzystam z pomocy mój adres to nikitya123@onet.pl

Gość gość
Przecież ja jestem od tego ubezpieczona, więc co mi mają dowalić. Ja ją gwizdłam a teraz niech się potłuczona użera z moim ubezpieczycielem jak chce coś wydrzeć. Co mnie Ona obchodzi? Wylazła jak krowa przed auto, to ją grzmotłam i tyle. Specjalnie tego nie zrobiłam.

Gość elenasto
należy ci sie odszkodowanie,ja się mogę tym zająć,od ubezpieczenia sprawcy wypadku.na oko na pewno 30 tys dostaniesz, czy więcej to już dalsze badania i konsultacje pokażą

Gość Nikitya
Elenasto proszę o kontakt na email nikitya123@onet.pl

Gość gość
Gość W jakim mieście potracilas ta dziewczynę??

Gość gość
Myślę, że jak najbardziej za takie potrącenie na pasach możesz sie ubiegać o odszkodowanie. Tym bardziej, że coś jest nie tak z Twoją nogą i prawdopodobnie konieczna będzie rehabilitacja. Odezwij się do kancelaria-cpp oni zajmują się załatwianiem takich spraw.