Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet mnie olał ale jestem głupia

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam kogoś, kto mówił, że jestem wow i w ogóle ochy i achy. Niestety pojechał za granicę. Gadaliśmy kilka tygodni, szał - wielkie plany... Spotkaliśmy się - był zmęczony po podróży, całym dniu latania i załatwiania. Mieliśmy pojechać do niego i spać potem miał mnie odwieźć- po prostu... No ale jak jechaliśmy to się zatrzymaliśmy gdzieś, pomacaliśmy się, włożył na chwilę penisa ( może 2 minuty ) powiedział, że mam do wyboru albo jedziemy do niego i zostaje bo on nie wstanie mnie dowieźć bo jest zmęczony, albo mnie odwiezie, wyśpi się ( chory jest do tego) i umówimy się na następny dzień. Jak mnie odwiózł wieczorem pisaliśmy normalnie a dziś się nie odzywa. Napisałam mu wiadomość nawet nie odczytał a był na fb i nie wiem. Czuję się jak szmata teraz. Gdyby nie to,że dałam sie jak kretynka rozebrać i macać i wkładać paluchy i penisa to ok, olałabym a tak - czuje się wykorzystana...... OJP - powiedzcie mi że miałyście podobnie że nie tylko ja jestem taka idiotka.

Gość gość
ile masz lat 13 ?

Gość gość
13 lat bo?

Gość gość
To takie typowe przecież :) ha ha

Gość gość
wydziwiasz ,nic sie ie stalo;-)

Gość gość
może poczuł że go nie porywasz albo nie podobalo mu sie że nie byłaś zafascynowana jego penisem

Gość gość
Każda laska chyba to przeżyła :)

Gość gość
no sorry ale mi się nie przydarzyło takie coś w życiu.Tzn miałam randkę gdzie facet mnie olał ale nie miałam z nim seksu przecież

Gość gość
Przecież autorka też nie miała z nim seksu. Ot pomacała się w aucie nago w jakiś zaroślach i dała sobie paluchy powkładać i penisa :D na 2 minuty - ani z tego orgazmu ani nic :D

Gość gość
pierwszy raz spotkałaś się z facetem i nawet z nim nie chodziłaś i dałaś się zmacać i ty się dziwisz że cię zostawił facet myślał że jak się dałaś zmacać jemu to dasz każdemu

Gość gość
a gdzie on jej tego penisa wkładał że uważasz że nie był to seks ? w ucho ?

Gość gość
Dal ciebie włożenie penisa na ( ile to ona pisała 2 minuty?) to seks ha ha dla mnie to chyba raczej jakaś gra wstępna ha ha

Gość gość
dla ciebie tylko stosunek płciowy z orgazmem jest seksem ?

Gość gość
to tak jak prezydent Clinton, uważa że nie miał seksu z Moniką Lewinsky hahahaha

Gość gość
Nie, spotkaliśmy się w PL - poznaliśmy się ale on miał jechać za granicę. I był tam kilka tygodni. Dzwoniliśmy, pisaliśmy do siebie i było ok, wielkie plany miał on, nie ja. Ja wolałabym być ostrożna. ale krew nie woda, nakręcaliśmy się przez te kilka tygodni ale potem on był zmęczony i chory a mnie brzuch bolał i zdecydowaliśmy się przełożyć nasz pierwszy raz na DZIŚ. A wczoraj mieliśmy jechać do niego pogadać i pospać i miał mnie odwieźć ale zatrzymaliśmy się w jakieś dziczy PRZED jego domem i zaczęliśmy sie całować, macać itp. Gadaliśmy itp a potem stwierdził, że on jest zmęczony i mnie nie odwiezie około 4 rano i będę albo musiała zostać albo odwiezie mnie za godzinę a jutro się spotkamy. Wybrałam to drugie. Ale między czasie doszło do różnych rzeczy. Min rozebrał mnie i powkładał palce i na chwilę penisa. Bez wytrysków i orgazmów. Gadaliśmy kilka tygodni o wszystkim. I wtedy też niby było ok, potem jak wrócił do domu pisał normalnie ale zasnął...jak zwykle zresztą. A dziś cisza..............i czuję się dziwnie, jak szmata. Gdyby mnie normalnie olał, nie ruszyłoby mnie to zbytnio, Jestem zła, że dałam robić nie wiadomo co bo mu ufałam, gadałam z nim o wszystkim godzinami, byliśmy w zwiazku na odległość a tu pow fakcie - cisza. Czuję sie wykorzystana. I jestem zła na siebie bo jakbym wiedziała to nic by nie było.

Gość gość
Tacy do 5 min się nie liczą, w usta tez się nie liczy, w tylek tymbardziej. Jestem wiec dziewicą

Gość gość
Dobra gość odczep się od orgazmów i wytrysków ale już nie przesadzaj, że włożenie penisa na 1 minutę czy tam dwie bo nie pamiętam ile autorka pisała to seks - zwykła czynność seksualna a nie stosunek seksualny.

Gość gość
włożyć penisa na 2 minuty,wyjąć - pierwszy raz w zyciu cos takiego słyszę jak facet wkłada to bzyka,po co włożyć żeby potrzymać i wyjąć ?

Gość gość
seks jest wtedy jak facet ma orgazm i kobieta ma orgazm a penis znajduje się w pochwie dłużej niż 5 minut wszystko krócej i inne otwory nie są seksem :D

Gość gość
może ci śmierdziało i wyjął, zaproponował odwiezienie, no nie wiem, kretyn jakiś, wiezie cię i później chce odwieźć

Gość gość
Ale macie problem - co to ku..a za różnica jak nazwiecie włożenie do pipy. Autorka się nie pyta jak to się nazywa i czy nadal jest dziewicą. Pyta się czy też was tak gość zrobił na szaro i wyraża swoje niezadowolenie i złość . Ma prawo. A wy się kłócicie czy jak włożył na 2 minuty to był seks czy nie seks i czy jest dziewicą jakby była.

Gość gość
prowo prawika

Gość gość
ale gdyby ją wychłostał penisem po twarzy to absolutnie to nie jest seks,tak twierdzi tu jeden rozmówca

Gość gość
Chyba go nie kręcisz na żywo i nastąpił efekt wiadra z zimną wodą. Ale jak już się spotkał, to chciał zagościć chociaż w Twoim kroczu. Tak to jest jak się wysyła zdjęcia wygładzone fotoszopem, na których twarz nie ma żadnych zmarszczek, a nawet nosa nie widać. Później jest spotkanie i ,,o kurfa,,! No dobra, jak tu jestem, to chociasz sobie zaru/cham. Ale ru/cha, ru/cha i czuje, że ona go mniej kręci niż własna graba, więc spławia ją piertoląc o zmęczeniach, chorobie itp. I wcale nie jest dupkiem, bo laski robią dokładnie to samo jak już ich facet nie kręci: ból głowy, migrena, okres, wywiadówka. To się nazywa życie :D

Gość gość
Dzięki za szczerość. :) Widzieliśmy się na żywo i poznaliśmy się półtora miesiąca temu. Tuż przed jego wyjazdem. A potem pojechał za granicę. Na zdjęciach na fb owszem wyglądam moim zdaniem super. Sama uważam, że na żywo chyba gorzej ale nie mam przerobionych zdjęć. Wręcz przeciwnie kiedy ktoś mi robi swoim telefonem - mówię - bez przeróbek i wygładzania bo nie chcę.