Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek5986445

Znajomosc z kobieta

Polecane posty

Gość Marek5986445

Kiedys zagadalem do pewnej dziewczyny przez internet na pewnym portalu,przyznaje spodobala mi sie. duzo zaczelismy rozmawiac prawie codziennie i to przez okolo pol roku. a ze jest z moich okolic to wkoncu przyszedl czas na to iz sie spotkalismy spedzilismy cala noc na rozmowach i najzwykleszym spacerowaniu itp. Potem byly nadal rozmowy na necie i po jakims czasie znowu sie spotkalismy cala noc spezona w podobnym schemacie rozmow itp. Minal rok,dwa duzo rozmawialismy ale spotykalismy sie sporadycznie . Wkoncu na ktoryms z tych spotkan ,wkoncu znalismy sie juz blisko 2 lata postanowilem sie do niej zblizyc w sensie pocalowac ja ,przytulic.Za pierwszym razem odwzajemnila ten pocalunek ale szybko te calowanie skonczyla.Pomyslalem ze moze za szybko i za duzo wszystkiego chcialem,ale mniejsza z tym. Ta noc minela i znowu byly rozmowy na necie itp. az koncu na nowo sie spotkalismy w realu i gdy tym razem sprobowalem ja pocalowac to wrecz sie odsunela . Poczulem sie przynajmniej glupio a zarazem troche mniet to rozdraznilo i powiedzialem jej ze ja nie szukam kobiecej przyjazni i chyba sobie zdawala sprawe z tego ze widze w niej wiecej anizeli kompana do rozmow i ze jesli ona tego nie widzi to szkoda by mi marnowala czas ,lub bym odrzucal inne kobiety ktore mi ta chec okazuja a ja tylko z powodu na nia nie otwieram sie na te moze bardziej wartosciowe znajomosci. Odwiozlem ja do domu i powiedzialem ze ja sie okreslilem dosyc jasno i ze jesli u niej tego nie ma to dajmy sobie spokoj. Mowila mi tylko ze ja niczego nie rozmumiem itp. ale niemowila o co chodzi.Nie chciala mowic. minelo dobre pol roku od tego,zero kontaktu itp. Mialem dosyc tego wodzenia i teraz na dniach znowu sie odzywa jak gdyby nigdy nic z pytaniem co u mnie itp. pytam sie po co skoro nakreslilem sprawe jasno a ona tego nie czuje ? powiedzialem jej ostatnim razem jak sie widzielismy by przestala sie bawic. Ale zawsze mija jakies pol roku ciszy i to ona sie odzywa do mnie na nowo. Dodam iz to wszystko trawa juz blisko 4 lata. Moim pytaniem jest to czego taka dziewczyna chce,oczekuje odemnie? bo sam naprawde nie wiem i jestem w kropce. Moze ktoras dziewczyna to niejako bardziej ogarnia i mi poradzi lub powie o co chodzi. Nawet kiedys przedstawiala mi swoja siostre ,pytam po co jesli nic wiecej we mnie nie widzi. ma to jakis sens? Juz nawet byl moment iz mialem ja za lesbijke ale to raczej odpada.

Gość gość
mysle,ze cie lubi jako kumpla ale nie pociagasz jej fizycznie.

Gość gość
A może jest tu dojrzała kobieta która ma ochotę na rozmowę?

Gość gość
jak nie stać jej na szczerość to niech spada ,nie odpisuj jej,w ostatniej wiadomości napisz że albo szczerze porozmawia albo niech nie pisze co pół roku bo nie będziesz reagował,a możliwości są różne albo ma lęki albo ma innego albo tylko cie lubi,bez względu na powód po taaakim czasie mówi się takie rzeczy a nie blokuje inną osobę bo to egoizm

Gość gość
Przez 4 lata nie wydymałeś laski? Łożeszkuwaniechciedzikibykwytarmosi.

Gość gość
Nie dziwota ze nie traktuje cie poważnie, poł roku by się spotkać choć mieszka o rzut kamieniem? Dwa lata by pocałować? Dziewczyna pomyślała e w takim tempie na sex będzie czekała nastepne 5-8 lat, potem jeszcze 15 lat chodzenia, oświadczyny, ślub za kolejne 5, a w ciąże zajdzie grubo po 60 foku życia. Gdybyś pisał o miesiącach to tez by było to bardzo wolno, a ty piszesz o latach

Gość gość
wskaż jej kierunek wyjścia