Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę się zmienić

Bardzo brzydka twarz i brzydkie ciało, co można zrobić?

Polecane posty

Gość 43 centymetry w bicepsie
Jesteś czystą dziewicą?Jakiego szukasz mężczyzny?:)

Gość Chcę się zmienić
Nie szukam mężczyzny

Gość gość
A kogo szukasz ?

Gość 43 centymetry w bicepsie
Spokojnie,nikt tutaj nie chce cię wykorzystać.Naprawdę nikogo nie chciałbyś poznać? Nie interesowałby cie w przyszłości biały związek?

Gość Chcę się zmienić
Nikogo nie szukam.

Gość Jula8980808880
No to sporo możesz zmienić: 1- jeśli chodzi o bladą cerę to jest cała masa samoopalaczy w kremie także do twarzy, ktore wyglądają naprawdę naturalnie, a tak jak kiedys ,że tworzyły sie jakiś plamy, po drugie jeśli poopalasz się kilka razy skora powinna sie przyzwyczaić i juz nie bedziesz sie opadala na czarwono, aczkolwiek polecam raczej dobry samoopalacz bo mniej niszczy skore, - Jesli nie masz calej twwarzy w piegach jest tu atut ; moim zdaniem bo piegi sa urocze, - jesli chodzi o male oczy to jest cala masa troków makijazowych zeby je powiekszyc, czesto pomagaja sztuczne rzesy 1:1, sa one w takich dlugosciach, ze nieraz wygladaja naturalnie, duzo tez robi wyregulowanie brwi np. w łuk, - na cienie pod oczami polecam zrobic badania nerek, ewentualnie dobry korektor pomoże, - wybierz sie do dobrego fryzjera ktory uzywa farb nieniszcych wlosy, ewentualnie zainwestuj w odzywki i skrzyp polny, jesli pomoze to wtedy zafarbuj, mozesz tez np. kupic sobie kuracje z vichy np. przeciw wypadaniu wlosow taka w ampulkach, - usta można delikatnie powiekszyc u lekarza med. estetycznej, -jesli chodzi o cialo to mozna je wycwiczyc w pewnym stopniu

Gość gość
Jeśli masz mocne cienie to albo masz problem z metkami albo możesz mieć anemię

Gość gość
Wszystko brzydkie..? :O to dziękuje bardzo.

Gość gość
Za co dziękujesz?

Gość gość
Samoopalacz w kremie do twarzy wyglada mega tandetnie

Gość gość
21:54 za przychylność :D a tak btw jeśli tak to trudno, a moj nosek jest ok nie wiem po co miałabym z nim cokolwiek robić ;)

Gość gość
gość dziś Piszesz ni z gruchy ni z pietruchy.

Gość gość
Czy to że nie jesteś ładna nie znaczy że nie możesz być szczęśliwa ? Czy czasem nie warunkujesz szczęścia ? ( dopiero jak będę ładna i będę miała wspaniałego bogatego męża będę szczęśliwa) Są piękne kobiety z super facetami i są niesamowicie nieszczęśliwe bo znowu do czegoś dążą i tak w kółko. Znam 'brzydkie" kobiety ale są szczęśliwe i to niesamowicie przyciąga do nich ludzi także facetów.

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
Pozostaje ci stanąć na głowie, zarobić dużo kasy i wydać wszystko na operacje plastczne :D:p

Gość gość
A ja polecam dobrego psychologa, bo z takim podejściem to nie pomoże nawet duża kasa, bo byś się oszpecała 100 operacji plastycznych.. Od podejścia i samooceny zacznij. Poprawa wyglądu to tylko dodatek w drodze do szczęścia.

Gość Chcę się zmienić
W tym roku będę miała 21 lat. Ogólnie jestem wesoła, rozbawiona, szczęśliwa, ale gdy siedzę sama to wtedy rozmyślam no i wtedy przeważnie nachodzą mnie takie myśli

Gość Chcę się zmienić
A jak mogę podwyższyć sobie samoocenę? Jak zacząć lepiej o sobie myśleć?

Gość gość
oj nie moze byc tak zle znajdz jakies superlatywy;) zadbaj o siebie, idz do spa, do wizażystki. Kup sobie lepsze kosmetyki, naucz sie podkreślać walory, balsamuj ciało (polecam kremowe serum bielendowski z mlekiem kozic bo dodatkowo je ujędrnia), kup sobie jakieś lepsze ciuchy aby podkreślić figurę i niestety ale aby mieć ladne ciało trzeba trzymać diete i zapisac się na silownię