Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę się zmienić

Bardzo brzydka twarz i brzydkie ciało, co można zrobić?

Polecane posty

Gość Chcę się zmienić

Twarz okropna: - cera blada (nie mogę się opalać bo robię się na raka), sucha i żadnymi kremami nie mogę jej nawilżyć bo skóra i tak schodzi z nosa - piegi, - oczy są małe a ich kolor jest brzydki - mocne cienie pod oczami - włosy mają brzydki kolor - ciemny blond (nie mogę farbować, ilekroć próbowałam to za każdym razem kończyło się tym że włosy się łamały, rozdwajaly ich stan był okropny) - usta (albo cienkie albo średnie) ciągle popękane i też żadnymi pomadkami, wazelinami, kremami nie mogę ich zregenerować - nos średni i jest po prostu brzydki - krzywe zęby - wysokie czoło - sam kształt twarzy jest brzydki. Ciało okropne: - niska - szczupła bez kształtów - mały biust - mały tyłek - cellulit - brzydki brzuch - krótkie nogi - brzydkie stopy X Niestety ale nie mam nic w sobie ładnego, nienawidze siebie, jestem też biedna więc nie stać mnie na kurację nie wspominając już o operacjach plastycznych. Czy mogę jakoś zmienić swoją twarz (chciałabym się pozbyć chociaż cieni pod oczami), ciało?

Gość Chcę się zmienić
Jeśli chodzi o intelekt to jestem głupia, przyznaje to. Nigdy nie byłam mądra ani inteligentna jestem po prostu głupia. Wiem że na studiach nie dałabym sobie rady dlatego jestem w szkole policealnej (na kierunku technik elektroradiolog) Zależy mi na tym kierunku, chce znaleźć pracę w tej dziedzinie dlatego staram się jak najbardziej (w tej szkole na razie bardzo dobrze mi idzie) ale wiem że na studia jestem za głupia. Podsumowując jestem i głupia i brzydka ale jakimś cudem mam znajomych

Gość gość
Ciało okropne: - niska - szczupła bez kształtów - mały biust - mały tyłek X ,???to musi być prowo:o Rozumiem że wolalabys mieć 180 cm i 100 kg wagi jako kobieta?To byloby lepsze?Zastanów się vo napisalas

Gość gość
Operacje

Gość gość
Nic nie pomoże ewentualnie na lepszą cerę speremka na buzię i rozmazywać.

Gość Chcę się zmienić
Wyglądam jak chłopak z czego mam się cieszyć? Raz jak wyszłam w bluzie brata i w czapce (włosy były związane pod czapka) to jakaś kobieta mnie zaczepiła i powiedziała do mnie "Patryk co u twojej mamy? Jak się czuje? Dziś wieczorem odwiedzę was." Byłam tak zdziwiona że tylko powiedziałam "dobrze" :O

Gość gość
Idz do dentysty, zeby prostuja chyba za darmo. Jestes szczupla czy chuda? Jesli chuda to podjedz wiecej (ALE Z UMIAREM!!) ta ci na tylek i na piersi pojdzie. Z nogami to chyba przesadzasz bo nie jestes liliputem. Brzydkie stopy wystepuja u kobiet malych ale dopiero od nr.43 , brzydki brzuch u kobiety robi sie TYLKO po porodzie, ale intensywne cwiczenia doprowadzaja go do formy (patrz Heidi Klum) Na celluid i kremy roznorakie szukaj porad na forach u kosmetyczek. Na gladka buzie (ale sie nie smiej bo mowie powaznie) dobry jest częsty (moze byc bez faceta!!) orgazm. Powtarzam, mowie powaznie.

Gość gość
Pewnie przesadzasz :* Tylko raz w życiu widziałam naprawdę brzydką (dla mnie) dziewczynę - na fitnesie, miała szczękę jak Jacek Gmoch, okropnie to wyglądało. Ale za to figurę miała przepiękną, więc na pewno znalazł się jakiś adorator :) Inwestuj w pielęgnację, zdrowie, jedzenie, kondycję. I uśmiechaj się!

Gość gość
Po co ona ma sie uśmiechać jak jest brzydka ?

Gość Chcę się zmienić
Już pare razy słyszałam zarówno od kobiet jak i od mężczyzn że jestem brzydka. Od dzieci to słyszałam a jak wiadomo dzieci mówią to co myślą, prawdę.

Gość 43 cm centymetry w bicepsie
Z opisu wynika że jesteś przeciętną dziewczyną a nie brzydką.Niektóre cechy jak blada cera ,piegi czy oczy to w ogóle wydumane.Większość kobiet jest w tym kraju blada i co z tego?Niska i szczupła to jest wadą dla ciebie może ale nie dla facetów.Masz zanizoną samoocene ale kolo naprawdę brzydkien osoby to ty nie stalas.Zapewne problemem dla ciebie jest to że całe otoczenie sie tobą nie zachwyca.Wy wszystkie byście chciały być księżniczkami.

Gość Chcę się zmienić
Nie chcę by ludzie się mną zachwycali. Ale słyszenie od mamy że jest się brzydkim, paszczurem, albo od chłopaka który ci się podobał bo był miły, uprzejmy że woli ładne dziewczyny. Słuchanie że wyglądam jak zgredek też nie jest miłe. Czy też gdy dzieci mówią "brzydka pani". Albo gdy niektóre dziewczyny dogryzaja mi mówiąc przykre rzeczy. Ja nie chcę by ludzie się mną zachwycali, tylko nie chce by mówili mi takie przykre rzeczy.

Gość gość
A pipke masz chociaż ładną i nieużywaną?

Gość gość
Zbieraj na operację

Gość gość
Jesteś minimkowa?

Gość gość
Niektóre płaskie z chłopięca figura maja sie za bardzo kobiece :D

Gość Chcę się zmienić
Minimkowa?

Gość gość
Na swój sposób pociągają facetów(normalnych oczywiście).Aseksualne są te o bardzo brzydkiej twarzy czy też wysokie,grubokościste,grube ,stare,męskie .

Gość Chcę się zmienić
Minimkowa?

Gość gość
Kochanie - ucz się , zdobądź zawód, pracę. A potem pomyśl co możesz zmienić w sobie. Środki wg uznania. Jeszcze będziesz piękna .

Gość gość
Jesteś zabawna.Wielu facetów już by cię chciało za samo to że jesteś chuda.

Gość gość
- sucha skóra > Cetaphil na dzień, Pilarix na noc, woda różana jako tonik - piegi > akurat w tym sezonie są na topie, dziewczyny sobie dorysowują :D - blada skóra > możesz co kilka dni używać balsamu brązującego i będzie miała ładny odcień, - oczy są małe a ich kolor jest brzydki > soczewki typu big eye, kreski jaskółki - mocne cienie pod oczami > korektor Kryolan, możesz też wstrzyknąć kwas hialuronowy - włosy mają brzydki kolor > nie kupuj farby w drogerii (wszystkie brązy wychodzą na czarny). kup farbe fryzjerską BEZ AMONIAKU np Loreal Dialight/Diarichesse kosztuje na allegro ok 24zł. Polecam kolor 5.8 brąz mokka - piękny. - usta (albo cienkie albo średnie) ciągle popękane > sztyft do ust CARMEX + zabieg kwasem hialuronowym - nos średni i jest po prostu brzydki > jeśli kształt ci sie nie podoba możesz wstrzyknąć Radiesse, możesz sobie zrobić np lekko zadarty nosek lub bardziej prosty - krzywe zęby > aparat - wysokie czoło > grzywka na bok - sam kształt twarzy jest brzydki > bronzer i rozświetlacz Ciało okropne: - niska > szpilki - szczupła bez kształtów > wybieraj spódnice rozkloszowane. wszystkie modelki są wieszakami i wszystko świetnie na nich leży ;) - mały biust > wyglądasz młodziej - mały tyłek > a musi być duży? możesz ćwiczyć - cellulit > peeling kawowy, masaże - brzydki brzuch > ćwiczenia - krótkie nogi >szpilki - brzydkie stopy > pedicure

Gość Chcę się zmienić
z chęcią zastosuje Twoje rady jeśli chodzi o ćwiczenia, cere, usta, ale nie stać mnie na kurację kwesem. Nie stać mnie na pobyt spa. Tak samo nie mam pieniędzyna na aparat (a to już bardzo droga rzecz). Ledwo uzbieram na kosmetyki (między innymi dlatego że się nie maluję i pewnie minie dużo czasu i dużo kosmetyków zanim się nauczę) Kupowałam właśnie farby fryzjerskie, po miesiącu końcówki (końcówki ok. 10cm!) były w strasznym stanie a używałam odżywek, masek. Farbowałam się u fryzjera z myślą że będzie lepiej - mizerny skutek (wtedy końcówki niszczyły się tylko 5cm...) Grzywkę mam na boku ale przez świński zaczes nie za bardzo to wygląda. Nie mogę nosić szpilek, robią mi się halluksy, i za każdym razem jak próbowałam je założyć kończyło się to pecherzami, poobcieranymi pietami, zdarta skóra (a nie miałam ich na nogach nawet 30minut) ale za to leczyłam je i męczyłam się w zwykłych butach dobry miesiąc :( Spódnice ubrałam kilka razy, ale niemiło to wspominam, bo nasluchalam się trochę nie tylko tyle że do mnie nie pasuje ale też dlatego że takich nóg nie powinno się odsłaniać.

Gość Chcę się zmienić
Chcę się zmienić dziś To nie mój post

Gość gość
Lol. Z takim podejsciem do zycia to nic nie zdzialasz. Widac ze na sile wyszukujesz sobie wad i problemow.

Gość Chcę się zmienić
Wiecie co?Chciałabym żeby mnie w końcu facet ostro wyruhał w tą moją płaska pupe.

Gość Chcę się zmienić
Ale co mam zrobić jak nie mam właściwie na nic pieniędzy? Bez pieniędzy nie zrobię sobie zabiegu, nie zapłacę za aparat. Ledwo starcza mi na koniec miesiąca, nie raz musiałam pożyczać pieniądze żeby chociaż zwykły krem nawilżający kupić, nie mam pieniędzy nawet na ubrania (mogę sobie na coś pozwolić raz na parę miesięcy) Co mogę zrobić jak nie mam pieniędzy?

Gość gość
idź do drugiej pracy.