Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy faceci chca tylko dziewic

Polecane posty

Gość gość

A ja sie za mlodu puszczalam z bad boyami i teraz nawet stulejarze mnie nie chca.

Gość gość
Ja bym takiej nie chcial. Musi byc dotarta i dojechana. Bo bedzie traktowala meza jak inwentarz, jak kota czy psa.

Gość gość
Tak, chcemy dziewic i co? Masz ból doopy przechodzona koorwo?

Gość rozczarowany dziewicami
moja pierwsza miłość była dziewicą,druga która została moją żoną też była dziewicą .teraz jestem po rozwodzie i trzeciej dziewicy już chyba miał nie będę.może to i lepiej.

Gość gość
Tak mam bol d**y bo to nie fair.

Gość gość
Mąż prawiczek miał mnie dziewicę i to jest cudowne nie lubimy oboje używanych czegokolwiek jak samochód czy nawet dom mamy nowowybudowany. Niektórzy lubią starocie są koneserami starych i używanych.

Gość gość
e nie prawda. Ja byłam dziewica a mój chłopak mówił mi ze nigdy nie chciał mieć dziewicy :p no ale to i tak nie zmienia faktu ze zakochalosmy się w bo nie patrzy się tak na to czy ktoś to juz robił czy nie jak juz cie trafi strzała amora hehe

Gość gość
Mąż prawiczek miał mnie dziewicę i to jest cudowne nie lubimy oboje używanych czegokolwiek jak samochód czy nawet dom mamy nowowybudowany. Niektórzy lubią starocie są koneserami starych i używanych. A intymność to ja i mąż jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody.