Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam męża i nie mam wyrzutów sumienia

Polecane posty

Gość gość
Klasyczna polska kobieta. Męża wzięła bo "zarabiał i rokował" ale doopy to woli dawać bezrobotnemu menelowi bo "taki męski. W dzisiejszych czasach tylko kompletny kretyn wiąże się z kobietą. Was trzeba traktować tak jak wy nas traktujecie. Wyrywać, rżnąć i wystawiać za drzwi.

Gość Sylvia ta dobra
Trudo uwierzyć, że ten tekst to nie prowokacja... Zdradzasz męża, bo przesiaduje w firmie i cię zaniedbuje? Tak to sobie wytłumaczyłaś? Gdybyś miała kręgosłup moralny, to byś od niego odeszła i wtedy dawała sobie d**y komu byś chciała i gdzie byś chciała... Ale najwyraźniej jesteś egoistyczną hipokrytką, która postąpiła jak jej wygodnie. Nie podjełaś odpowiedzialnej decyzji o zmianie sytuacji, która tobie nie odpowiada, tylko oddajesz się innemu fagasowi. Mam nadzieje, że się o tym dowie i wyp.... na zbity pysk na ulicę a najlepiej pod latarnie, gdzie twoje miejsce.

Gość gość
Sylwia jest bardzo nietolerancyjna. Każdy układa sobie życie jak chce.

Gość gość
Tak się tłumacz zdziro ;) Radio Samiec YouTube polecam

Gość gość
10 50 dokładnie

Gość gość
Haha dobrze mu tak też bym nie miała wyrzutów zasraniec jeszcze bym z niego trochę kasy zdarla i odeszła do innego ;)

Gość gość
Ja tylko pierwszy raz miałam kaca jak wróciłam po seksie z kolegą do domu, ale teraz...nie mam już takich dylematów.

Gość gość
Trening czyni mistrza, ja pierwszy raz jak się puściłam na imprezie to bałam się wrócić do męża bo myślałam że coś pozna po mnie, ale było ok, niczego nawet się nie domyślił.

Gość gość
Nad czym się tu zastanawiać, daje się piczki facetowi to jest ok, majtki na dupę i do domu a nie rozmyślać nad tym.