Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka77

zazdrosne mezatki

Polecane posty

Gość zuzka77

sytuacja byla taka. poszlam do kolezanki na urodziny. ona jest rozwodka. zaprosila kilku znajomych w tym wiekszosc malzenstwa. Ja jestem singielka. ja sie odwalilam, w koncu urodziny. krotka kiecka, koty itd. Mezowie tych zaproszonych gosci sie wrecz slinili na moj widok, a zony patrzyly jakby chcialy mnie zabic. az poczulam sie glupio. tylko tak sobie mysle. komu powinno byc glupio? chyba nie mnie, a tym mezusiom, a ich zoneczki powinny rozszarpac ich a nie patrec z zazdroscia na mnie. w koncu nikt im nie broni zrobic z siebie sex bombe. poza tym miec takiego meza co oficjalnie slini sie do innej, to po prostu obciach. Oczywiscie jak zawsze samce sa rozgrzeszeni, a to smieszne. czy oni nie maja mozgu i dlaczego w tym poje/ba/nym spoleczenstwie wine zawsze zwala sie na kobiete. w koncu jestem singielka i moge sie ubierac jak chce, a one niech sobie pilnuja tych spasionych brzyuchaczy, bo ja bym ich nawet kijem nie tknela. ogolnie zenada!

Gość gość
Zgadzam się. U mnie w firmie żonki moich kolegów zjadłyby mnie żywcem.

Gość gość
tak to jes jak sie ludzie hajtaja bo wypada hahhahah

Gość gość
widac jak tatuski je kochaja.

Gość zuzka77
no i jeden z meżów koleżanek wyszedł na papierosa do ogrodu a ja mu zrobiłam laskę, hahaha na złośc jego głupiej zonie :)

Gość gość
skad ja to znam

Gość gość
No tak, tylko nie wpadlyscie na to, ze wiekszosc mezow nie pozwala sie tak zonom ubierac publicznie.

Gość zuzka77
ja szczupla , ladna laska w mini a te pozal się zony grube nogi, brzuchy większe od cyckow.

Gość gość
nie pozwala im sie ubrac? a one sa ich wlasnoscia czy zonami? jak slysze jak ktoras mowi ze mz jej czegos nie pozwoli to az mnie smiech ogarnia. Baby to jednak debilki, pozwalaja soba rzadzic i podporzadkowuja sie facetom.

Gość gość
gość dziś a jakim prawem mąż będzie mi zabraniał w czymś chodzić ??

Gość gość
zazdrosne chlopy to tylko te co dobrze zdaja sobie sprawe z tego, ze ich kobieta zasluguje na kogos lepszego - zapamietajcie to sobie kobietki ;)

Gość gość
0/10 a do tego przekopiowany stary post

Gość gość
gość dziś dokladnie ..... sa takie baby co na kawe z kolezanką nie pójdą,bo muszą biec do domu uszykować misiaczkowi obiadek .( Mówię tu o małżonkach gdzie obie strony pracują). A najlepsze jest to,że ci mężusie mają wymagania,a i tak chodzą swoimi ścieżkami i łajdaczą się po kątach z kobietami,które mają swoje zdainie i nigdy nie podporządkowały się pod dyktando faceta.

Gość gość
to provo,jak się która ubierze jak d***** to się gapią ,a jeśli ubierasz się jak d***** znaczy że fiuta brakuje i to cała filozofia

Gość gość
22:17 hehheheh dobre. przeciez ona napisala ze jest singlem, to nie wiem o co ci chodzi. moze miec ochote na ch***. Przeciez jest wolna ty debilu hahahah

Gość gość
To skopiowany temat z 2011r a wy sie nakręcacie :D

Gość gość
nie istitne. fakt jest faktem ze mezatki sa zazdrosne o singielki

Gość gość
gość dziś nie istitne. fakt jest faktem ze mezatki sa zazdrosne o singielki 00X00 musisz być zakompleksionym pasztetem jak masz takie myślenie :D:D:D

Gość gość
Sa zazdrosne o kazda kobiete ktora jest ladniejsza. Stan cywilny nie ma tu znaczenia. Same nic nie zrobią zeby lepiej wygladac bo są leniwe ale innym zazdroszcza. A jesli widza ze ktoras uprawia sport to pytaja po co to robisz? Chce Ci sie? Itd.

Gość gość
i tak bym nie chciala tych spasionych tatuskow. o mnie nie musicie sie obawiac. wole wolnych bezdzietnych facetow.....do tego wygladajacych na swoj wiek a nie jak dziadki

Gość gość
mezatki....wiekszosc znudzona zyciem. tak to jest jak sie lapie pierwszego lepszego hahahaha