Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co brzydcy ludzie się rozmnażają? :D

Polecane posty

Gość gość
Brzydcy ludzie często mają ładne dzieci :P Tak samo piekni ludzie mogą mieć brzydkie. Nigdy nie wiadomo, jak się geny połączą, loteria ;)

Gość gość
Znam niejedną piękną dziewczynę, której uroda nie pomogła i na odwrót, tzn. Osoby brzydkie, które są docenione.

Gość gość
Mam wyjątkowo brzydkich znajomych i niedługo rodzi im się druga córka. Pierwsza równie urodziwa jak rodzice. :/ Biedne dzieci. Jeszcze jak odziedziczą upierdliwy charakter tatusia i mamusi poglądy (eko weganka-minimalistka)to będą przez rówieśników wykluczone totalnie.

Gość gość
"gość 2017.04.20 Mam wyjątkowo brzydkich znajomych i niedługo rodzi im się druga córka. Pierwsza równie urodziwa jak rodzice. :/ Biedne dzieci. Jeszcze jak odziedziczą upierdliwy charakter tatusia i mamusi poglądy (eko weganka-minimalistka)to będą przez rówieśników wykluczone totalnie." - no dokładnie, będą miały przewalone. Zwłaszcza że od dziewczyn wymaga się obecnie mega urody. Jasne, można się zrobić -makijaż, ciuch itp., ale jak się jest niezbyt urodziwym to i tak kaplica - tylko operacje plastyczne tak naprawdę moga dać wymierny efekt. Czy ci ludzie nie są świadomi tego jak zachowuje się społeczeństwo, jak grupa rówieśnicza potrafi skopać, odrzucić za byle odstępstwo od normy? Jak dla mnie tacy ludzie są w jakimś stopniu nie tylko nieświadomi, niereformowalni, ale wręcz niehumanitarni. Przecież nie będą całe życie trzymać dzieci pod kloszem, one będą musiały sobie jakoś poradzić poza domem... A mówi to osoba, która też odziedziczyła niekorzystne cechy wyglądu i charakteru rodziców, była trzymana pod kloszem i ledwie sobie radzi w życiu - o ile można to tak określić. Dla innych jestem nieatrakcyjnym społecznie i wyglądowo dziwadłem, taka jest prawda. Nieliczni są w stanie jako tako tolerować moje towarzystwo, a to jednak potrafi zaboleć, mimo iż siłą rzeczy mam samotniczą naturę.

Gość gość
Dokładnie.

Gość gość
Żebyśmy mieli się z kogo śmiać.

Gość gość
bo gdyby wszyscy byli piękni to własnie c***iękni nie byliby tacy z***biści ;) podobnie z kasą. Ktoś musi być biedny, zeby ktos był bogaty,

Gość gość
bo gdyby wszyscy byli piękni to własnie nie byliby juz tacy zaj**biści ;) podobnie z kasą. Ktoś musi być biedny, zeby ktos był bogaty.

Gość gość
tylko co rozumiemy pod pojęciem "brzydcy ludzie" ? "deska tereska" ? Płaska dziewczyna może mieć piękną twarz. I na odwrót. Dziewczyna z koszmarnym pyskiem może miec idealne ciało. U facetów podobnie. Gdyby przyjąć, że rozmanazac się mogą tylko 'idealni' (rodem z wzorców magazynowych) ludzie to może byłyby to mniej niż 0,001 % populacji.