Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię teściowej

Chamska prostacka tesciowa

Polecane posty

Gość nie lubię teściowej

Zobaczyła jak mąż jest ubrany i do mnie z tekstem ze: po jak Ty go stroisz odejdzie Ci do innej i sama z dziecmi zostawi haha. Co go widzę to nowe buty inna kurtka no zobaczysz pójdzie do innej. Jak byscie zareagowaly? Jutro ide na obiad do tej wiedzmy.

Gość gość
a po co do niej idziesz? ja bym nie poszla. :)

Gość gość
Zawsze to jakas pochwala, docenia Cie,moze nie umie tego ubrac w piekne slowka, moja tesciowa tez tak do mnie mowila ,ale akurat mnie to rozsmieszalo.Nie badzmy tacy drobiazgowi ,zeby w kazdym slowie widziec zlo i wiedzme.Wesolych Swiat Ci zycze i udanego obiadu i wiekszego poczucia humoru.

Gość gość
No widzisz taka prostaczka a takiego cudownego syna- męża Twojego umiała wychować. Swoją drogą to dziwne trochę, takie złe wredne,niekulturalne te wasze teściowe a Wasi mężowie to tak jakby zupełnie z innej matki byli.

Gość gość
Ale ty go faktycznie ubierasz ? :O

Gość nie lubię teściowej
Hmm nie wiem czy to kwestia braku poczucia humoru bo jestem raczej wesoła osoba ale tego typu żarty odbieram jako chińskie i uszczypliwe. Odpowiedziałam jej że chyba nie tak ho mama wychowała a ona dalej swoje.

Gość nie lubię teściowej
Chamskie miało byc-nie chińskie.

Gość gość
Przecież w ten sposób skomentowała swojego syna i siebie, i doceniła że się starasz, z żartem. Czy ty naprawdę masz taki problem z rozumowaniem? Podobno inteligencję można ocenić po myśleniu abstrakcyjnym i poczuciu humoru. Niestety krucho z tym u ciebie. Wyjmij kij z dupy, otępiała jednostko.

Gość nie lubię teściowej
20:51 Widzę że świetnie rozumiesz tok rozumowania mojej tesciowej-sądząc po twojej wypowiedzi i slownictwie jakiego używasz. Reprezentujecie ten sam poziom.

Gość gość
starego chłopa się jeszcze "stroi"? A co to małe dziecko jest?

Gość gość
to jeszcze źle jak teściowa jest za tobą, boi się, że napieprzyłas dzieci możesz zostać sama, bo jaki chłop z zaniedbaną królicą chce być na dłuższa metę

Gość nie lubię teściowej
21:18 Teściowa tak mówi bo wg niej jej synek to ciągle mały chłopiec i tak Ci traktuje ;) 21:20 Oki jakoś nie czuję tu troski w tobie teściowej. Zaniedbaną krolicą może jesteś ty. Atrakcyjna swiadoma swoich zalet kobieta nie wyraża się tak o innych ludziach nawet nie wiedząc jak wyglądają ;)