Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk998

Dziewczyny pomocy!

Polecane posty

Gość Patryk998

Dziewczyny proszę o pomoc. Niedawno po obejrzeniu filmu z oświadczyn faceta która przez rok nagrywał dla swojej dziewczyny krótkie filmiki pomyślałem, że w sumie ja dla swojej dziewczyny też mógłbym zrobić coś podobnego. Jako że jesteśmy jeszcze młodzi bo mamy dopiero po 19 lat to jeszcze oświadczać się nie chcę i tu właśnie problem co mogłoby być na tych filmikach? Każdego dnia napisane na kartce "kocham Cię" będzie zbyt nudne na kilka minut filmiku. Powody dla których ją kocham też raczej odpadają bo aż 365 sensownych boję się że nie dam rady wymyślić a pisać na siłę "za to jak mrugasz" itp. nie ma sensu pisać. Proszę was o jakieś ciekawe pomysły :)

Gość gość
W swoim pokoju na klamce od okna przywiąż sznurek ,a potem idź na zewnątrz i wyjdź na drzewo z drugim końcem sznurka i puść przez sznurek co chcesz pierścionek , łańcuszek itd. nagraj i wrzuć na youtube.

Gość gość
Jakieś inne pomysły?

Gość gość
ale co chcesz jej powiedziec ? " kocham " i wrzucic filmik ?

Gość ja zawsze mam rację
Dzieciaczku, ty masz 19 lat czy 12? Pomysły na krótkie filmiki dla dziewczyny, wtf? Widać żeś dzieciak niedoświadczony przez życie i żal mi cię chłopak bo od tego życia jeszcze nie raz dostaniesz w d*pe jeśli w wieku 19 lat myślisz o pomysłach na filmiki żeby wyznać dziewczynie że ją kochasz. Polki to wyjątkowo prosty mechanizm - interesuje je tylko wygląd, pieniądze, gadka i żeby facet był tzw. bad boy'em, aha, i jeszcze raz wygląd i pieniądze. Jeśli brakuje choć jednej z tych cech to znaczy że facet jest tzw. "ciotą" i na taką "wartościową" dziewczynę jak ona nie zasługuje. Ta twoja też zostawi cię przy pierwszej lepszej okazji dla kogoś jej zdaniem lepszego, a takimi filmikami tylko przyspieszysz ten proces. Niestety, wrażliwość umarła, liczy się tylko to co napisałem. Nie chciałem nikogo urazić, przepraszam jeśli moja wypowiedź wydaje się agresywna ale taka jest przykra, brutalna prawda i trzeba o tym mówić wprost.

Gość gość
dla mnie swietny pomysl, mam 26 lat, meza i dziecko :) napisz na kartkach historie, przedstaw to jak sie poznaliscie, kazdego dnia przywołuj jedno wspomnienie, albo pisz co wydarzyło się tego konkretnego dnia, co sprawilo, ze kochasz ja jeszcze bardziej:) powodzenia

Gość gość
Żal mi Cię ale to że Ciebie tak skrzywdziła dziewczyna nie oznacza że wszystkie takie są. Znam swoją dziewczynę już wiele lat i wiem że nie należy do tych opisywanych przez Ciebie i jej na pewno by się coś takiego spodobało.. Więc żale wylewaj gdzie indziej i nie oceniaj wszystkich jedną miarą. Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? :)

Gość gość
Napisanie historii to bardzo dobry pomysł! Dziękuję bardzo za pomoc :)

Gość gość
Fajnie to zrobil . Mozesz zrobic podobnie .

Gość gość
zrob cos korva od siebie , a nie powielasz czyjes pomysły. zrob to co czujesz, a nie to co myslisz ze spodoba sie twojej kobiecie, bo po latach zmeczysz sie takim skakaniem, zeby tylko zadowolic swoja kobiete. mozna byc sobą i byc uwielbianym, i ni trzeba nic robic na pokaz i na siłę.