Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porządna kobieta to

Polecane posty

Gość gość

Moim zdaniem każda jest na swój sposób porządna.Nawet ta co ssała ci kutasa na melanżu.W każdej potworze znajdzie się namiastka kobiety.Womens!Nie dajcie się zamienić w potwora.Bawcie się pijcie nawet ćpajcie ale róbcie to z klasą i nie róbcie tego ciągle(najlepiej z ekipą swoją a nie z jakimś typem bo pomyśli o was źle).I bądźcie zawsze kobiece i wesołe za to was kochamy!Ale dbajcie o to by prawie nikt nie miał dostępu do waszej buzi i pusi i dziurki :D Pozdrawiam dobry chłooopak :)

Gość gość
Moj nie chce zebym mu brala do pusi zreszta ja tez nie chce

Gość gość
porady dla patolek

Gość gość
mam ochotę walnąć ci w głowę słownikiem

Gość gość
patolki ssają pały na libacjach patoli śmierdzące:)

Gość gość
Ale laski mogą robić to na co mają ochotę :) Wyście są patolki i dobry temat założyłem lepcowe prawiczki ! I to nie porady dla patolek leszczu tylko szczera prawda!Każdy może się bawić

Gość gość
jestem kobieta patolki tak robia kto je szanuje:)?

Gość gość
zafajdane i obrzygane:)

Gość gość
witam:)ja tez jestem kobietą i nie sądzę że każda to patolka:)

Gość gość
Ja jako autor topiku powiem ci że sama jesteś obfajdana idiotko.Kto kobiecie zabroni iść na impreze?To że ty kuro domowa nie masz co robić i się wyżywasz to nic ale to że tak piszesz to już zmienia postać rzeczy kuro

Gość gość
ja jestem ta z gość dziś co tam autorze ?

Gość gość
Idę na rano do pracy będę po południu do widzenia

Gość gość
pa :) papa

Gość gość
Takie dziewczyny to obsrana patola i mówię to jako facet , lepsza kura domowa niż dyskotekowy zapluty osrus

Gość gość
Nie nie każda jest porządna jak chlasz alkohol lazisz na dyskoteki bo sobie z c//ip//a nie możesz poradzić to nie jesteś porzadna zrozum to l*******gu

Gość gość
porzundna dziołcha, to taka co drwa urąbie se, łopatą sztychnie, piwko se chlapnie z chłopem, będzię potrafiła być sama ze sobą i nie będzi biadolić, a i w łożu czy na łące czy w sianie będa iskry szły

Gość gość
Ja sądzę, że każdy w młodości powinien się wyszalec. Jeżeli tego nie zrobi w odpowiednim czasie tzn.jak nie ma zobowiązań , to robi to później .... Małżeństwa, które sa zawierane młodo, zazwyczaj z pierwszą partnerką zazwyczaj kończą się rozwodami. Otóż tak po czterdziestce człowiek uświadamia sobie, że życie ucieka a on tak niewiele przeżył, stąd kryzys wieku średniego Tak więc, w przyrodzie nic nie zginie☺

Gość gość
gość dziś Chłopie,szkoda że Cię na żywo nie znam to bym ci obił ten ... A ja wolę taki zapluty osrus niż kure domową i nie umoralniaj tu nikogo sk*****ysynu bo Ci nic to nie da.gość dziś Ta sama osoba ... To że kobieta ma ochotę iść na imprezę to nie znaczy ze jest suka/szmata/d***** itd... gość dziś Pjona! gość dziś No tak nie należy słuchać tu oplutych prawiczków ani tych niby "porządnych" bo chcą tylko nas wprawić w kompleksy i przywołać złe wspomnienia!Kobiety piją,tańczą,ćpają i nie muszą przy tym być wulgarne lub puszczalskie.To Wy macie kompleks a kur domowych nie toleruje.Wolę mieć nie okiełznaną sztukę na żonę niż nie wiadomo jaką nudną...Znam takie przypadki gdzie kobieta była porządna a córka sie nie zbyt szanowala wiec geny matki nie maja duzo do gadania.

Gość gość
''Znam takie przypadki gdzie kobieta była porządna a córka sie nie zbyt szanowala wiec geny matki nie maja duzo do gadania'' XXX mogę się pod to podpisać szczera prawda :)

Gość gość
Zależy od środowiska, które wydaje opinię. Wśród bandziorów im bardziej podła dla innych, tym bardziej porządna dla bandziorów. Wśród ludzi uczciwych porządna to taka, która jest uczciwa, honorowa i dba o swoja godność.

Gość gość
mnie ploty na temat mojej nie interesują:)kobieta może robić to wszystko nawet iść do klubu ale z klasą i nie cały czas!nie musi być non-stop kobieca bo to nie jest też dobre.

Gość gość
Jak idzie, to nie są ploty tylko fakty.

Gość gość
a skad wiesz?plotki to klamstwa czasami jest w nich troszkę prawdy ale to są kłamstwa głupich ludzi

Gość gość
Porządna kobieta nie ma określonej definicji.Może robić różne rzeczy ale nie puszczanie się w kiblach itd.Seks bez zobowiązań jeszcze ujdzie tak samo jak to że uprawiała seks z znajomym którego zna conajmniej pół roku to rozumiem.

Gość gość
13.02 a jak pięć miesięcy i dwa tygodnie? Bo pewnie jeżeli 4 lata, to już święta.:))))