Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie bede miec nigdy faceta bo oni wymagaja puszczalskich lasek

Polecane posty

Gość gość

w piatek przysluchiwalam sie jak koledzy z pracy nabijali sie i wysmiewali z dziewic, prawie jeden udlawil sie obiadem sie mowiac ze dziewice kisza ci/pe:O jakis czas temu moja kolezanke zostawil facet, bo nie chciala z nim uprawiac seksu, powiedzial jej, ze jest zalosna i meczy sie znia, a ona uznaje tylko seks po slubie:O

Gość gość
PFFFF topik prawiczka na 100%...A co masz ból d**y typie że tu się wstawiamy za kobietami normalnymi jak ty to nazywasz ''puszczalskie''?Masz wielki problem dlaczego ma się chwalić te grzeczne one takie są i tyle co ktoś ma być gorszy bo się napiję zapali lub fuknie w nos raz na rok?Żałosne jest to grupowanie kobiet.Kobieta ma obowiązek zabawy a przy garach mężczyzna też ma być.Ja jestem czasami i żyję a moja kobieta się szanuję ale nie jest ograniczona i ma wolną rękę!

Gość gość
a ja wole latawice,suke,idiotke,szmula tak nawet do ołtarza taką wezmę niż zawistną dziewicę nieważne jaka piękna nie jest itd...wyj****e na takie mam świętochy jedne!

Gość gość
tez wole puszczalska taka od razu loda zrobi na 1 randce na 2 anal Z dziewica nic nie wiadomo.... czekac do slubu? potem tego nie chce tego nie lubi tego brzydiz ise

Gość gość
puszczalskimi kazdy facet jest zainteresowany

Gość gość
provo prawika po 16rz nie ma dziewic w polsce od 208 roku

Gość gość
gość dziś ja nie mówię o ekstremalnie puszczalskich ... gość dziś to że straci dziewictwo w wieku 13 lat nie znaczy że jest gorsza nie znasz powodów to nie oceniaj

Gość gość
niektóre tracą dziewictwo w wieku 15/16 lat i wychodzą na fajne kobiety :P a niektóre po ślubie a potem chcą się wyszumieć bo mąż im nie starsza ...

Gość gość
*starcza

Gość gość
koles jak jest prawikiem to 30stki to tez po slubie idzie sie wyszumic i wierny nie bedzie nigdy🖐️

Gość gość
11 11 to nie ekstremalne to normalny seks

Gość gość
to nie jest zadne prowo.🖐️ Faceci nie przyznaja sie, ze wola k****y niz dziewice, taka prawda.

Gość gość
Normalni meżczyźni wymagają dziewice tylko *****cze bede sie smiac z dziewic dlaczego bo tacy chca szybkiego seksu nie zwiazku.

Gość gość
Na kafe 90% meżczyzn chce dziewice włącznie ze mną

Gość gość
gość dziś jeśli dla ciebie k***a to kobieta która byla w kilku zwiazkach i robila to z miłosci to nikogo nie znajdziesz żałosna podróbo mężczyzny :) gość dziś nie prawda,j***cze lubia dziewice właśnie,normalny facet nie wypomina kobiecie i nie szuka nie tknietej bo to tak naprawde nie ma znaczenia a co chcesz miec dobre dzieci?K******a nie ma w genach! gość dziś Możecie sobie pomarzyć :) Ja nie chcę dziewicy z błoną i nie będę jej traktować jak princessy tylko dlatego że d**y nie dała!

Gość ProwokatorABC
gość dziś bezsensu to piszesz jak debile cie nie posluchaja

Gość gość
404 strony nie znaleziono - jest tak c*****a i bezsensowna ze to skasowali więc po co dajesz mi link peezdo?

Gość gość
A co to za różnica czy uprawiała seks w związku czy bez? Nie jest dziewica to znaczy, że sie nie szanuje i tylko tłumaczy sie debilnymi zwiazkami w ktorych uprawiala seks....

Gość gość
Jakby chciała to zrobić z miłości to by za czekała do ślubu.

Gość gość
tez tak mysle ze jakby chciala z milosci to by do slubu czekala ale panowie po co rozkminiacie kobiety? Ja od dawna tego nie robie Z zadna sie nie ozenie i tak wymagam od kobiety tylko seksu i tyle. Nie obchodzi mnie to czy jest dziewica czy nie wiaze sie z nimi tylko dla seksu i potem zmieniam na nastepna

Gość gość
gość dziś Jakby chciała to zrobić z miłości to by za czekała do ślubu. xxx Katolik się znalazł :D Jak jesteś z kimś 3 miesiące,pół roku,rok itd to po co aż tyle czekać jeszcze jak i tak nic złego nie robicie?Po ślubie wcale nie oznacza że ktoś jest lepszy albo bardzo się szanuje nie ma co jak ktoś tak woli to niech tak robi ale nie jest lepszy od tych co zaczynają wcześniej...

Gość gość
Ja nie czekałam do ślubu i nie żałuję bo dalej z nim jestem a był to mój 4 ( Mam 34 lata) A ja jego 2 i jest nam dobrze ślub był po 3 latach związku i mamy dzieci

Gość gość
Jak można się wyśmiewać z dziewic/niedziewic.To jest czyjaś sprawa nie kogoś co kto robi...

Gość gość
Są faceci, którzy wolą dziewice. Inna sprawa: facet, który woli nie dziewicę i tak się ożeni z dziewicą, jeśli inne cechy będą mu pasować u niej.

Gość gość
gość dziś No chyba nie ;) A co to cnota oznacznik ? Żałosne