Miasto Namysłów woj opolskie 0 Napisano Kwiecień 16, 2017 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów woj opoIskie Napisano Kwiecień 16, 2017 bo mnie z mamunią i z jej niezliczoną ilością wujków. a Wam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2017 z niczym bo to jakaś dziura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miasto Namysłów woj opolskie 0 Napisano Kwiecień 16, 2017 Jak ty to k***a Robisz ze piszesz w moim nicku skoro go zarejestrowałem? Ale wiedz że twój nick jest Pomarańczowy czyli jesteś podszywem ja już mam niebieski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miasto Namysłów woj opolskie 0 Napisano Kwiecień 16, 2017 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miasto Namysłów woj opolskie 0 Napisano Kwiecień 16, 2017 Namysłów to nie dziura bo Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie Namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów woj opoIskie Napisano Kwiecień 16, 2017 a mamunia mi mówi , że połowa Namysłowa to moi wujkowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów woj opoIskie Napisano Kwiecień 16, 2017 Ups xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów woj opoIskie Napisano Kwiecień 16, 2017 Niezły bajzel jak dwa te same nicki zarejestrowane i jeszcze z gościa mozna używac tej nazwy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miasto Namysłów woj opolskie 0 Napisano Kwiecień 16, 2017 Muszę coś zrobić z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miasto Namysłów woj opolskie 0 Napisano Kwiecień 16, 2017 Mamunia mówi, że to niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów woj opoIskie Napisano Kwiecień 16, 2017 Zgłoś sprawę do prokuratora ;) ps. ja nie jestem tamtym podszywem, tylko testuje czy nick z gościa jest dalej dostępny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Misto Namysłów woj opoIskie Napisano Kwiecień 16, 2017 mamuni zapytam. co z tym zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów woj opoIskie Napisano Kwiecień 16, 2017 mamunia się z wujkiem tym , który akurat z wodką na święta przylazł do mamuni się ze mnie śmieją , że pod debila to się wszyscy podszyją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach