Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzyda mnie dziewictwo

Polecane posty

Gość gość

Ta skóra w c***e fuuu :( Nie jak te co już ta mają za sobą takie ładne dziurki pełne mmm :P

Gość gość
mnie też.. jak słyszę ze laska jest dziewicą to spadam, nie dla mnie takie zabawy

Gość gość
A ja mialem okazję zaliczyć tzw.czystą i żadnego lal nie bylo tylko ciasna była ale aż za bardzo że nie miło się uprawialo sx :/

Gość gość
Mój chłopak chciał dziewicy jako prawiczek bo nie złapie żadnej choroby.

Gość gość
Ale głupota niektóre choroby ma się od urodzenia :) Możesz być nosicielką i dziewicą 2w1 tak samo jak twój chłoptaś :) Oj...

Gość gość
Tylko dziewica jest naturalna i nie wyrafinowana podczas stosunku. Nie udaje orgazmu i często z rozkoszy nawet krzyczy. A nie wytarte jak te tory kolejowe!

Gość gość
HIV od urodzenia kiłka , rzeżączka itp...???!!! Gdy nie była jeszcze u ginekologa który bardzo często zaraża podczas badań cipki bo rękawiczki tylko lekarza chronią. Również lekarz może molestować czy gwałcić.

Gość gość
gość dziś Tylko dziewica jest naturalna i nie wyrafinowana podczas stosunku. Nie udaje orgazmu i często z rozkoszy nawet krzyczy. A nie wytarte jak te tory kolejowe! X Tak c******j odpowiedzi w życiu nie widziałem :D Wyrafinowana?Kurrrwa ty się zastanóww co piszesz peezdo