Miasto Namysłów woj opolskie 0 Napisano Kwiecień 16, 2017 Już ci się znudziło durny podszywaczu? Jak to w ogóle jest możliwe, że bez znajomości mojego hasła, on może pisać z mojego zarejestrowanego nika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2017 Dobrze wiesz gościu od gołej doopy że to ty piszesz teraz nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2017 Bo sam piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miasto Namysłów woj opolskie 0 Napisano Kwiecień 16, 2017 Mamunia mówi, że zleje tego pana w tyłek ale dopiero we wtorek bo teraz pije wódke z wujkiem i babuniuą,tyle męki jeszcze do wtorku z nim:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 16, 2017 Namyslow teraz juz wiesz źe masz dwie osobowosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miasto Namysłów woj opoIskie Napisano Kwiecień 16, 2017 no właśnie mamunia teraz do wujka krzyczy : no k***a jak to możliwe?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach