Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ilu s was jest w okolicach 30stki i nie ma swojego zycia?

Polecane posty

Gość gość

I teraz pojawia sie problem od okolo roku, to juz drugie swieta gdy pojawia sie protest rodzicow nie chca nigdzie chodzic a nkogo zapraszac bo zadne z nas nie jeszcze swojej rodziny a mamy 26,29,31 l. Ja posrodku mam prace mieszkam z rodzicami i nadal nie potrafie rozmaqiac z kobietami zeby utrzymac kontakt dluzej niz kilka minut.

Gość gość
A moje święta wyglądają tak samo od 28 lat. Ja Rodzice Komputer i Telewizor, nie mam dziadków, nie utrzymujemy kontaktów z wujostwem, Przyjaciół mamy tylu co nic, nikt nas nie zaprasza ani my nikogo. Jedyna rozrywka to pójść do kościoła. Rodzice oglądają głupoty w TV a ja głupoty w necie. I tak 28 lat. Kobiety nie mam i miał nie będe jestem mało atrakcyjny i o tym doskonale wiem, w dodatku nie potrafię nawiązywać relacji. Co do pracy i wykształcenia. Skończyłem Prawo , ale na aplikację nie poszedłem, prace mam ale nie jakoś super płatną. Więc moje życie to jedna wielka porażka. I tak już będzie wyglądać najgrosze że powoli przestaje walczyć żeby coś zmienić i zaczyna mi być juz tak wygodnie

Gość gość
Witam i ja 32 lata. Kobieta po 3 kierunkach, z dobrą pracą, samochodem, mieszkajaca z rodzicami, sama, nigdy w zwiazku. Świeta...tez tv, komputer. Kiedys jeszcze jak dzidkowie zyli były spotkania z rodziną,wujkami, ciotkami i kuzynostwem. Dziś dziadków nie ma(przewracaja sie w grobach), kuzynostwo rozjechało sie po świecie, reszta rodzinny pokłócona o sprawy spadkowe. Życie. Jak juz wali sie to wszystko. Wesołych mimo wszystko:).

Gość gość
Jedni mają wszystko drudzy nie mają niczego, ja miałem ambicje , miałem cele, miałem chęci. Ale dzisiejszy świat stawia bardzo wysoko poprzeczkę, a nasz kraj jest bardzo ale to bardzo trudny do życia Mi zostają nie spełnione ambicje i cele, Oraz mieszkanie z rodzicami do 40 stki. Wtedy pewnie rodzice umrą ja bede mieć odłożone troche kasy, i wówczas pewnie zaczne żyć na jakimś poziomie.

Gość gość
Przykre, wrecz straszne ale jak prawdziwe....

Gość gość
Tomasz to Ty zalozyles watek? Masz siostre starsza i mlodszego brata?