Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika2225

faceci nadają się tylko do jednego i to też nie zawsze

Polecane posty

Gość Weronika2225

Ani z nimi pogadać, ani na nich popatrzeć, bo to ani mądre, ani ładne nie jest. Jedyną wartość ma ten kawałek mięsa, który dynda im się między udami, ale też nie zawsze bywa zadowalający. Ech, matka natura spieprrzyła facetów. No nie udali się jej wybitnie :classic_cool:

Gość gość
Współczuję doświadczeń.

Gość gość
Prawda. Jak facet ma 10cm maleństwo w majtkach to już w ogóle przerąbane :D

Gość gość
Ale my co mamy 22 jesteśmy górą. Kobietki za nami szaleją!

Gość gość
nawet do bzykania sie nie nadaja, to nich chociaz dobrze zarabiaja i wydaja na nas. taka ich rola

Gość Weronika2225
A obnosi się z tym flaczkiem, jakby bóg wie, co w gaciach nosił. Chodzi okrakiem, puszy się, nadyma, a jak przyjdzie co do czego, to ta jego armata nie nadaje się nawet do zatkania większej dziury od klucza. Fajfusy z nich, a nie samce. Jakieś zdegenerowane. Na naskalnych rysunkach to myśliwi goniący bizony mają fujary jak maczugi, a te nasze chłopy mają jakieś śmieszne, szczątkowe ogonki :classic_cool:

Gość gość
Ja tam mam faceta do życia, pogadania, zrywania boków ze śmiechu, pomilczenia i do seksu, aż iskry lecą.

Gość gość
To może trafił ci się egzemplarz z wymierającego gatunku mężczyzn. Ja mam wrażenie, że trafiam na same ciotki-klotki skromnie obdarzone na ciele i umyśle :classic_cool:

Gość gość
A wy tam tylko dziure macie

Gość Weronika2225
ja mam oczy niebieskie i nogi pierwsza klasa , niestety mam też k****a. taki u mnie błąd natury

Gość Weronika2225
Tam mamy tylko dziurę, ale mamy inne walory, czego o was powiedzieć nie sposób. Więc chciałybyśmy, by chociaż te wasze kiełbasy przypominały uczciwą suchą krakowską, a nie parówkę MOM

Gość takijeden666
Czyli świat rozwija sie dzieki kobietom ? :) no to odkrycie swiatowe :D jednak Kopernik tez byla kobietą ?

Gość Weronika2225
Płeć Kopernika jest mi obojętna. Co mi po Koperniku, kiedy mężczyźni wymarli. Chyba że mężczyźni to istoty mityczne, jak rycerze króla Artura, smoki i jednorożce. Wtedy to nie byłaby wina ewolucji, a natury :classic_cool:

Gość gość
To ze Kopernik coś odkrył to nie znaczy baranie ze ty coś odkryles nie przypisuj sobie cieciu cudzych zaslug

Gość takijeden666
Sobie nie przypisuje nic to ty mi cos przypisalas teraz, ale uwazam ze dzieki kobietom swiat zatrzymalby sie w miejscu.