Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaa1234

Szkoła policealna w Warszawie

Polecane posty

Gość Aniaa1234

Witam i życzę forumowiczom Wesołego Alleluja :) Piszę do Was z pytaniem - jaką szkołę policealną w Warszawie (inne miasta mnie nie i teresują) warto wybrać? Jesienią chce zacząć szkołę, zaczynam powoli orientować się juz wiosną o wybór szkoły,gdyż te pare miesięcy zleci szybko, a latem pewnie trzeba składać papiery? :) Na to pytanie mam nadzieje tez odpowiedziecie kiedy w takich szkolach zaczyna sie rekrutacja :) W internecie na różnych forach są wątki o szkołach policealnych, ale niestety juz dosyc stare, a moglo się coś zmienić przez te kilka lat :) Jaką szkołę policealną w Warszawie polecacie? Chodzi mi o to, bym mogła wynieść z niej jakąś wiedzę, jak najwięcej się da i zdac egzaminy :) kierunek jaki mnie interesuje to technik informatyk. Proszę o opinię o szkołach do ktorych uczęszczacie w Warszawie i jakie one są, czy warte wyboru? Będę wdzięczna za wasze opinie :) Ps. Proszę mi tylko nie odradzac szkoly policealnej za wszelka cenę,namawiając mnie na studia, nie każdy moze się na nie udać z różnych powodów. Dziękuję ;)

Gość Aniaa1234
Dlaczego nikt nie odpisał?

Cosinusa odradzam, bogata oferta nie idzie w parze z jakością. Moja koleżanka poszła i żałowała bardzo. Wiadomo, że jak ktoś chce to się wszędzie nauczy ale trzeba też mieć od kogo wiedzę czerpać.... a nie byle jak i do przodu

Gość Aniaa1234
Kurcze, a ja właśnie chciałam iść do cosinusa :/ jest coś w Warszawie godnego polecenia?

Gość Aniaa1234
A kierunek ktory wybralam to technik informatyk :)

Gość gość
ja akurat z cosinusa jestem bardzo zadowolona. to prawda, bo sporo osób tam chodzi. Ale z tych co znam to nikt nie narzeka, bo wiedzą jak jest naprawdę. myślę że nie warto słuchać rad osób które z tą szkołą nigdy nie miały nic do czynienia.... Już lepiej iść i przekonać się osobiście, bo zrezygnować w razie czego można w każdym czasie bez żadnych kar. ale z własnego doświadczenia wiem, że ludziom się tam podoba

Gość Aniaa1234
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny :) spróbuję z tym cosinusem :)

Gość gość
Ja chodzę do http://stm.edu.pl/ , kierunek technik administracji. :) szkoła bardzo dobra, w żadnym wypadku nie mogę narzekać na poziom.

Gość gość
Dokładnie, z cosinusa w razie czegoś zawsze można zrezygnować bez żadnych konsekwencji i kar. Ale chyba raczej mało kto z tego korzysta, bo u mnie w grupie dużo osób skończyło szkołę.

Gość gość
Ja jestem w żaku przy Targowa 67, pracuje w tygodniu a zaocznie sie uczę. jestem mega zadowolona. poziom jest naprawdę bardzo wysoki a zajęcia są praktyczne a na tym mi najabrdziej zależy

Gość gość
Na uzupełnienie wykształcenia nigdy nie jest za późno. Ja w wieku 30 lat poszłam do http://cku1.edu.pl/ i nie żałuję tej decyzji. Nadgoniłam materiał, zdałam maturę i idę na studia. Trzymajcie za mnie kciuki! :)

Gość gość

Jak uczęszczałam do szkoły policealnej Collegium o profilu medycznym w Warszawie. Dobra atmosfera, byłem studentem kierunku technik farmaceuta i naprawdę jestem zadowolony. Potem egzamin zdałem bez problemów.