Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydulalevel999

Jestem brzydka

Polecane posty

Gość brzydulalevel999

Mam urodę podobną do Anny Nowak Ibisz. Szczerze nie mogę patrzeć na siebie. Ogólnie to powodzenie zerowe, no było kilku facetów ale zazwyczaj dużo dużo starszych. Teraz mam 30 i niestety starzeje się brzydko. Staram się pogodzić z losem, jest ciężko. Chciałabym być kochana i kochać, jednak gdy byłam w związku to kończyło się to przykro dla mnie. Jeden mnie zdradzil i odszedł do ładnej kobiety a inny myślał, że będę mu dawała pieniądze. Raz usłyszałam, że z taką urodą to nie jestem 100% kobietą a drugi raz, że jestem brzydka jak k***s, plus wiele innych uwag na temat mojej aparycji. Starałam się przed długi czas dbać o siebie, jednak to nigdy nie zaowocowało. Ostatnio straciłam sens życia, chodzę smutna i nic już mi nie daje radości.

Gość gość
I co poza tym? Co mozesz dac komus poza smutkiem i zniechęceniem? Z takim nastawieniem to chocbys byla Miss Uniwersum, nikt się Tobą nie zainteresuje.

Gość gość
Tez jestem brzydka ale sie nie załamuje..mam hobby,nie zabiegam o facetów..znajdzie sie to sie znajdzie..nie to tez tragedii nie będzie

Gość gość
Kiedyś miałam inne nastawienie ale po tylu porażkach poddałam się. :(

Gość gość
TY CHUYU spojrz na swoj psi ryj

Gość gość
Eh, niezawsze sie slucha tego co ludzie ci inni mowia. kobieto mi mowia ze jestem ladna i co z tego ,a jestem samotna a ja sie czuje brzydka ,bo mam wade zgryzu cienki zniszczone wlosy i widze swoje niedostatki urody ale moze masz fajny charakter?

Gość gość
Też się staram zajmować swoimi zainteresowaniami i być dobra w pracy zawodowej ale już leci 4 rok jak mieszkam sama i zaczęło mi to przeszkadzać. Bardzo chciałabym pogodzić się z moim losem i przestać odczuwać potrzebe bliskości, znów żyć pełnią życia.

Gość gość
ty maSz chuy u zakola jak miki mouse i brudne zeby

Gość gość
Myśle, że teraz zrobiła się ze mnie zrzęda i mój charakter odrzuca równie jak moja uroda :) Staram się 'w ludziach' być sympatyczna i uśmiechnięta ale oczu nie da się oszukać. Widzę w lustrze smutne spojrzenie bez życia, wiem że takie coś też odrzuca.

Gość gość
brzydulalevel999 daj namiary. ja lubuje się w brzydkich, serio. mam specyficzny gust

Gość gość
ty maSz chuy u zakola jak miki mouse i brudne zeby X :D

Gość gość
y6ebaNY buras alkogholik

Gość gość
gość dziś brzydulalevel999 daj namiary. ja lubuje się w brzydkich, serio. mam specyficzny gust X Tak żebyś potem wrzucał moje fotki na kafe jaki to ze mnie kaszalot. W internetowe flirty już dawno przestałam się bawić :)