Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zyciowe plany problem

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat jestem ze swoim narzeczonym prawie 4lata. Może dla niektórych to dziwne i niezrozumiale ze w tak mlodym wieku sie zareczylismy ale na prawdę bardzo sie kochamy. W tamym czasie mowil mi wiele razy ze chciałby miec taka żonę, ze czuje sie ze mną wyjatkowo. Jakis czas temu zadalam mu pytanie z czystej ciekawosci w jakim wieku chcialby mieć dzieci. Odpowiedzial ze po 30. Ja zaś ze do 30 najlepiej jesli bedziemy stabilni finansowo do tego czasu. Wystraszyl sie troche, uznal ze juz mysle o dzieciach a to za wczesnie a ja wcale nie mysle po prostu chcialam znać jego zdanie skoro on tez mi zadaje pytania dotyczace przyszłości. Od pewnego czasu zaczęłam sie zastanawiać czy to nie jest juz zbyt dużą roznica spostrzegania naszej wspolnej przyszłości. Mój narzeczony chce wziasc kredyt na samochod, chce zebym mu pomogla w splacie tego kredytu. Mielibysmy splacac go przez 8lat. Zmartwilo mnie to, kwota jest duza, po za tym przez te 8lat mogą znalezc sie wazniejsze potrzeby naprzyklad ślub. Myslalam ze to jest dla niego ważne skoro mi sie oswiadczyl i tak kocha. Kiedy zapytałam jak widzi swoja przyszłość odpowiedzial ze chce zostac managerem jakiejs fabryki, mieć super auto ktore jest swietna inwestycja na życie. Nie wiem co mam o tym myśleć moze po prostu jestem glupia ze moje marzenia to szczesliwe życie dobra praca, kochajacy maz i dzieci nie super fura. Może zbyt wcześnie myślę o takch sprawach..

Gość gość
Masz 21 lat więc jesteś młoda. Czy twój narzeczony jest w takim samym wieku? Bo wiadomo,że faceci nie myślą w tym wieku o dzieciach i przyszłości. Może paru,ale większość uważa,że to jeszcze za wcześnie.

Gość gość
Tak jest w tym samym wieku. Moze i racja. Nie bede sie tym tak przejmowac. Może z wiekiem pozmieniaja sie mu priorytety.

Gość gość
stabilni powinniście być nie tylko finansowo :)