Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masaz erotyczny czy to juz zdrada?

Polecane posty

Gość gość

czy to masaz czy juz sex?

Gość gość
O czym ty p********z?Inny facet ma ci robić masaż jak masz kogoś?Weź się w łeb puknij ja tu nas,kobiet bronię a ty o takim czymś?Chyba że to marne prowo to spierrrdalaj trollu

Gość gość
Jeśli musisz zadawać sobie takie pytania - to tak, to już jest zdrada

Zależy jaki masaż ktoś uznaje za erotyczny. Ja najbardziej lubię masaż dłoni i stóp , zwłaszcza kiedy wieczorem robi mi to mąż. To mnie podnieca i to jest dla mnie masaż erotyczny. Dwa razy spróbowałam masażu w "obcych krajach" na urlopie. Pierwszy raz: spoko. Facet. Początek, krępacja, ale potem : pełny profesjonalizm. Relax, bez no,..Za to drugi raz. Koszmar. No ale to była Tunezja. Pokój w tym samym hotelu, ale jakieś takie stare łóżko do masażu, bez prześcieradeł. Miałam kąpielowy strój i ręcznik, na którym jakaś zamaskowana kobieta kazała mi się położyć, Zapłaciłam za ten masaż, ale nie aż tyle by nie uciec z tamtąd kiedy usłyszałam za drzwiami do drugiego pokuje sapanie, jakby

Gość gość
Nie jest zdradą gdy robi go przy twoim chłopaku. Tak samo badanie ginekologiczne cipki nie jest zdradą gdy jest przy nim twoja połówka.

Gość gość
ja to bym sie z checia na taki masaz zapisal.. jest tutaj taka pani ktora potrafi zrobic taki masaz?:D:D

Gość gość
badanie cipki nie ma na celu podniecic ..a masaz tak....czy pozwolilabys swojemu partnerowi na taki masaz?

Gość gość
13.20 zgodziła bym się oczywiście w mej obecności tak samo mąż tylko w jego obecności. A co do badania cipki to podnieca nawet lekarzy i molestują nawet gwałcą. Nic na to nie poradzisz że badanie podnieca taka natura i z nią nie wygrasz dlatego w cywilizowanych krajach jak Francja, UK itp.... nie wolno być sam na sam lekarzowi z pacjentką jest osobą bliska gdy brak musi wołać położną! !!!

Gość gość
kto by pozwolil swojemu partnerowi na taki masaz i sam tez poszedl do sexownego masazysty