Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd się biorą zdrady

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem i tak sobie ostatnio myślę skąd się biorą zdrady. czy jest możliwa zdrada jeżeli 2 osoby naprawdę się kochają i mają wzajemny szacunek i zaufanie doi siebie

Gość gość
Kafeteryjne ekspertki ci zaraz wytlumaczą. Usłyszysz że jesteś p******y lub coś w tym stylu

Jeśli w związku wszystko gra na każdej płaszczyźnie to nie będzie mowy o zdradzie. Zdrady biorą się z dziur w związku. Zdradzamy, bo chcemy je załatać. W konsekwencji prowadzi to do rozpadu wszystkiego. Lepiej się rozstać i wejść w nowy związek z czystym sumieniem niż spotykać się z kimś za plecami i rujnować sobie życie.

Gość gość
Studzia dziś Co TY pieprzysz :-) oczywiście że z dziur które nazywają się pochwami :-) i nie załatać tylko za dziurkować według mnie z 90% tych co zdradza nie nadaje się do małżeństwa lub partnerstwa. a pozostałe 10 % zbyt szybko wybrało partnera lub małżeństwo

Gość gość
jak to skad sie bierze zdrada. tak to jest w katotalibanie jak sie czlowiek hajta bo juz ten wiek, wypada, bo wszyscy znajomi juz sparowani, rodzina napiera. bierze sie niewlasciwa osobe a potem tylko meka.....i stad wlasnie zdrada. aha i jeszcze ci beznadziejni faceci w lozku myslacy tylko o sobie. nic dziwnego ze zona potem nie chce wam dawac, bo niby co ona z tego ma. jak jestes kiepskiw lozku to zone wiecznie boli glowa.....ale to nie jej wina tylko twoja. przemysl jakim jestes egoista, bo zadna dobrze doroochana zona by nie odmawiala, wrecz przeciwnie :) milego dnia

Gość gość
gość dziś piepszysz 3po3

Gość gość
z braku szacunku i kuestwa

Gość gość
gość dziś rozsądna opinia

Gość gość
a czem jest kuestwo moi państwo kuestwo to patologia umysłowa której i ja biedny robaczek uległem ale nie zmienia to faktu że z tym walczę i chętnie założył bym klub w którym zdrada jest leczona chłostą i wtedy był bym grzeczny z całą pewnością mógłbym z czystym sumieniem pouczać innych to barłóg duchowy i zafajdanie fizyczne i nie ma w tym jednego pozytywu dlatego od dłuższego czasu tego nie czynię bo jak zrozumiałem istotę to się brzydzę!!!!!!