Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on ją kocha ?

Polecane posty

Gość gość

Zostawił ją dla niej. Ona wyjechała tam poznała swojego męża, mają ponad roczną dziewczynkę. Mój chłopak na widok tego dziecka uśmiechnął się, bawił sie z nią, a wczoraj cały dzień nie odzywał sie byl nieobecny. Czy on moze ją jeszcze kochać ?

Gość gość
Boję sie ze on dalej cos do niej czuję.

Gość gość
Myśle, ze raczej nie. Może po prostu włączył mu sie instynkt ojcowski i sam chciałby mieć juz rodzine albo sobie uświadomił, ze jakby sie nie rozstali to z nim by miała dziecko.

Gość gość
Zreszta nawet jak cos czuje to ja zostawił kiedyś a kobiety pamiętają takie rzeczy. Ona ma męża i dziecko i jest szczęśliwa. Nawet jak on cos by od niej jeszcze chciał to ona nie poświęci swojego szczęścia dla guścia który ja zranił i którego juz nie kocha.

Gość gość
Te dziecko to i tak chyba wpadka. Bo oni są ze sobą z 4 lata. Ślub wzięli w marcu a w styczniu urodziła sie ich córka.

Gość gość
Ty rozwaliłas jej związek to ona też może.

Gość gość
I co z tego, ze wpadka. Ważne, ze sa szczęśliwi. A może to dziecko Twojego faceta?

Gość gość
Nie może być jego dziecko bo jest za małe.

Gość gość
Oni nic o wpadce nie mówili ale to jakoś tak te dziecko szybko sie pojawiło, ślub byl szybko i to jeszcze w marcu gdzie zimno i w styczniu ona juz urodzila.

Gość gość
No to nie wymyślaj. Ona jest szczęśliwa i ma rodzine i raczej Twojego faceta nie bedzie chciała bo nikt sobie fajnego życia nie zniszczy. A Twój facet może ma kolejna na oku jak jest nieswój albo zauważył co stracił. Pogadaj z nim szczerze i zapytaj o co chodzi. Może on chce mieć juz dziecko? Może poznał kogoś. Tylko nie dopatruj sie tego, ze on z nią bedzie.

Gość gość
Ślub był w marcu a urodziła w styczniu 10 miesięcy po ślubie to raczej żadna wpadka nie jest? Czy ślub wzięli 2 mies po porodzie? Zreszta jakie to ma znaczenie? Mój brat bierze ślub a jego córka ma 2,5 roku. Tak sobie wszystko zaplanowali i tak im dobrze :) tylko, ze my mieszkamy w normalnym środowisku i mamy normalnych znajomych i rodzine.

Gość gość
Ona urodzila po ślubie w nastepnym roku.

Gość gość
Dla mnie to za szybko wszystko dlatego uważam że wpadka

Gość gość
No nawet jakby wpadka to jakie to ma znaczenie i co ma to wspólnego z tym, ze Twój facet ja niby kocha. Głupota

Gość gość
Wczoraj byl taki nie swój, do tego dziecka też tak podszedł jak do swojego siostrzeńca który jest jego oczkiem w głowie. Bo my spotkaliśmy sie u siostry mojego chłopaka, a one utrzymują kontakt.

Gość gość
No to żadna wpadka jak urodziła po ślubie i zaszła w ciąże po ślubie. Tak sobie zaplanowali i juz. Ja zaszłam w ciąże 1,5 miesiąca po ślubie i co to tez wpadka? Tak chcieliśmy i tak mamy :) Ona po prostu poznała super faceta z którym wzięła ślub i ma dziecko, jest szczęśliwa bo ma wszystko o czym muzyka a czego być może nie mógł jej dać Twój facet. Myśle, ze bardzo ale to bardzo jej zazdrościsz, ze Twój facet którego wierność jest wątpliwa nie zdobył sie ani na oświadczyny ani na ślub. On ma co chciała a Ty żyjesz z tym dziechem i boisz sie ze kocha inna

Gość gość
Lubi dzieci Twój facet i tyle. Mój maz do wszystkich dzieci tak podchodzi i je niańczy i nie dramatyzuje

Gość gość
My jesteśmy ze sobą dopiero 4 lat więc za szybko na dzieci i ślub. Nie wiem jak ona mogła tak szybko zdecydować się na slub i dziecko.

Gość gość
Dopiero 4 lata? Brak słów. Ludzie znający sie tyle czasu maja juz jedno lub 2 dzieci. A wiesz co to jest przechodzony związek? U Was może taki być . Znam pare która była ze sobą z przerwami z 10 lat i co i nic? Dziewczyna lawirowały, szantażowała chłopaka i udawała ciąże albo zabijać sie chciała w końcu poznał inna a z tamta zerwał, po roku zamieszkali razem, po dwóch latach wzięli ślub a po 3 urodziło im sie dziecko i ten facet jest najszesliwy na świecie i najchętniej na rękach by swoją żonę nosił . Ciagle powtarza, ze go uratowała, ze dzięki niej ma to co zawsze chciał mieć i dzięki niej jest szczęśliwy i wie co to prawdziwe życie a nie niby związek paro letni. Twierdzi ze z tamtego związku nie wynikało nic a z ta dziewczyna od początku wiedział, ze chce spedzic resztę życia

Gość gość
Mam koleżankę której facet oświadczył sie po 8 miesiącach bycia razem i sa bardzo szczęśliwi a Wy raczej ani ślubu ani dziecka mieć nie będziecie. Nie z Twoim rozumem i mentalnością

Gość gość
Myśle, ze Twój facet poczuł instynkt ojcowski i tyle. U innych jest szybciej a u innych pozniej, no a wie, ze Ty chcesz czekać nie wiadomo na co i jest mu z tym zle. Zazdrości innym dziecka i stabilizacji.

Gość gość
Jednak trzeba sie poznać i pokazywać

Gość gość
Co to za brednie? Jedna osobę można poznać w pół roku a innych całe życie sie nie pozna. Nie wróżę rewelacji w życiu autorce. Myśle ze szybciej jej facet z inna założy rodzine niż z nia

Gość gość
Co nie zmienia faktu że boję sie. Boję się że może cos do niej czuć.

Gość gość
No to czuje i wpływu na to żadnego niestety nie masz. Zapytaj sie go po prostu co jest i czemu tak sie zachowuje

Gość gość
On jest dla mnie ważny .

Gość gość
Ale bełkot. Jest dla Ciebie ważny to z nim pogadaj a nie sie żalisz

Gość gość
Pisze się to dziecko a nie te dziecko niedorozwinięty tłumoku po szkole specjalne co nie umie liczyć do 10. Kobieta chodzi w ciąży 9 miesięcy a urodziła 10 miesięcy po ślubie więc nie było żadnej wpadki debilko.

Gość gość
Ale kto ma ochotę od razu dziecko po ślubie chować ?