Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kobietq94

Co myśleć?

Polecane posty

Spotykałam się z facetem od dwóch miesięcy . Często przesuwał spotkania o godziny,spóźniał się,albo nie odpisywał i miał wymówki ,przepraszał bo zapomniał odpisać ,gdyż był na szkoleniu i wrócił późno ,dlatego marzył tylko o pójściu spać. Na spotkaniu było mega super ,a po dystans. Ja za bardzo nie pisałam do Niego ,bo stwiedziałam,ze nie mogę się narzucać i to On powinien o mnie zabiegać jeśli mu zależy . Ale ostatnio się nie odzywał,a trzy dni wcześniej po zwróceni mu uwagi powiedział,ze musi to zmienić ,czyli być punktualny i ze jeszcze raz mnie przeprasza . No i sie nie odzywał ,ja mu napisałam wiadomość "jesteśmy razem ,czy nie ?".Znowu nie było przez dwa dni odzewu . Dopiero po tych dwóch dniach zadzwonil i tłumaczył się tym szkoleniem . Ja juz bylam wkurzona i nerwy mi trochę puścily ,dlatego pod wpływem emocji powiedziałam za dużo . Ze może to nie ma sensu ,nic na siłę ,ciągle mnie olewasz,masz mnie gdzieś ,ciągle przepraszasz i się tłumaczysz . On miał cały czas miły głos ,po tych moich słowach stał się zimny i odpowiedział "Jak tak teraz mówisz ,to tak chyba jest nie ma sensu .Nawet nie bd juz okazji żeby to naprawić ." Potem ,że z dwóch stron nie było tego zaangażowania. Ja nie zaczepiałam,a to kobieta jest od ogniska domowego . Tak jakbym juz z Nim w jakim długim związku była . Dziwi mnie Jego zachowanie ze tak odpowiedział ,skoro nie zanosilo się z Jego strony na koniec . Tylko przyznał mi tak po prostu racje. Mieliśmy już jakieś najbliższe plany ,miał też dla mnie niespodziankę i wyszło jak wyszło . Nie wiem dlaczego ? Co mogło nim kierować+

Gość gość
miał dla Ciebie niespodzianke....a ta niespodzianka, to żona haha

Gość gość
tez mysle,ze zona hahaha.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, dlaczego tak sie tak zachowuje, czy byłabyś z nim szczęśliwa, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Możecie być poważni? Przecież On nie ma żony ,znam dobrze Jego otoczenie . Nie poznałam Go przez internet .Mieszkamy 20 km od siebie .

Gość gość
Pokazalas mu jaka jesteś głupia i pusta w środku więc dał sobie spokój. Do seksu nie doszło między wami, jestem pewien. Schowaj dumę do kieszeni i odezwij się pierwsza Księżniczko bo on już tego napewno nie zrobi. A im szybciej tym masz większe szanse żeby nie uznał ciebie za desperatke. Przegrałaś

Gość gość
Juz miesiac temu pisalas i dalej to rozkminiasz? To juz twoj chyba z 10 post. Facetowi nigdy na tobie nie zalezalo i traktowal jak kolezanke, a ty nie wiadomo czego oczekiwalas.

Pusta w środku ,nie znasz mnie więc nie oceniaj okej .. a koleś nie traktowal mnie jak koleżanki. Bo byliśmy już w związku. Po prostu mnie olewał,a potem przepraszał i co miałam mu wybaczać ciągle .Tego chyba oczekiwał..i co to ,ze nie chciałam być tak traktowana świadczy o tym ,ze jestem pusta ? O niee ..po prostu nie pozwoliłam się traktować w taki sposób i chciałam jakoś na Niego wpłynąć . Nie podziałało ..trudno .

Gość gość
Byliscie w zwiazku? Chyba tylko ty, bo on od poczatku cie olewal. Nawet chcialas pisac do jego kolezanek, bo on sie nie odzywal...ty go naciskalas od poczatku.

Gość gość
Przytulam autorko

Nie naciskałam ,bo to On do mnie pisał . Zawracał mi głowę i proponowal spotkania. On zapytał o to ,czy jesteśmy razem . Nie narzucalam mu się w żaden sposób . Jednak tak faktycznie olewał mnie, przekładając godziny spotkań,czego znieść nie mogłam.

Gość gość
Dziewczyno, twoj pierwszy temat tutaj jest z 25 marca. skoro przez 3 tyg nic sie nie zmienilo, to juz sie nie zmieni. Daj sobie wkoncu spokoj, bo tylko sie denerwujesz (13 tematow na kafe o tym ze facet sie nie odzywa chyba mowi samo za siebie). Poczatki powinne byc piekne, a nie pelne pretensji i rozczarowan.

Gość gość
a o co biega?

Gość gość
Patrycja?

Gość gość
jakos nie zlapalam nitki przewodniej

Gość czizas
co stawiasz?

Gość gość
oczy w slup

Gość czizas
nie umiesz sie bawic

Gość gość
oj, autorka od dawna ma problem z facetami. Za bardzo sie angazuje i nie potrafi odpuscic gdy facet ma juz dosc...bedzie kombinowac i dazyc do kontaktu.

Gość czizas
oj, a nie z glowa?

Gość gość
czizas tendencyjna jestes

Gość czizas
no i masz. zostalam obnazona.

Gość gość
zawsze lepiej niz obrazona ;)

Gość zawsze szczery
pewnie laska ma metlik czy cos x zdecydowanie tak, zreszta los tak chcial