Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestańcie starać się imponować kobietom intelektem, one wolą debili

Polecane posty

Gość gość
22:03 Każda kobieta, majac do wyboru pewnego siebie roochacza i niepewnego siebie introwertyka wybierze roochacza, kobiety nawet nie pytają o przeszłość seksualną i zawsze zaimponuje jej facet, który wyroochał sto lasek w kiblach. Wiem, bo znałem takich i widziałem. Nie ma zainteresowania przeszłością seksualną partnera, tylko nienormalną pewnością siebie, cwaną gadką, pod którą jest pustka i dno, i wielkim ciałem oraz wysokim wzrostem.

Gość gość
gość dziś 22:03 Co nie przeszkadza jej, by mimo zęba, albo chorego dziecka być wręcz służalczo, wazeliniarsko miłą dla wysokiego, wytatuowanego, tępego ekstrawertyka z włoskami na żel, który stoi w kolejce wcześniej, tak jak to było też setki razy na spotkaniach ze znajomymi i studenckich imprezach, na których byłem, gdzie wszystkie kobiety podlizywały się i popuszczały śluzem tylko do wyszczekanych cwaniaków o nienormalnej pewności siebie. xxx Te kobiety na pewno tak reagują na ciebie, bo wiedza, że gardzisz nimi i ich nienawidzisz. Wiedzą co ty myślisz na ich temat, więc dlatego się do ciebie nie uśmiechają.

Gość gość
"Każda kobieta, majac do wyboru pewnego siebie roochacza i niepewnego siebie introwertyka " x Nie, ja wybieram pewnego siebie introwertyka.

Gość gość
Ja też wolę pewnego siebie introwertyka. Nie lubię natomiast introwertyków, którzy gardza innymi ludżmi. A 100 lasek w kiblu to żaden wyczyn . Nie imponuje mi.

Gość gość
W każdym razie, gdyby nie ludzie i ch współpraca ze sobą to byś autorze nie siedział teraz przed kompouterem. I nadal nie odpowiedziałeś, jak byś się utrzymał niby z tej swojej pracy marzeń, za 1000 zł miesięcznie, a tyle byś dostał, bo tyle się tam dostaje, dlatego tam sami dorabiający sobie emeryci.

Gość gość
22:28 Jasne czytają mi w myślach.

Gość gość
No i dlatego tak reaguja.

Gość gość
Ale ty oczywiście na 100% wiesz o czym one myślą, jeśli akurat są niezadowolone ;) Wiesz, że to jest chore i ze to już okrawa o urojenia?

Gość gość
Wiesz co one wszystkie myślą? I kazda z osobna? I nadal nie odpowiedziałes jak zamierzasz wyżyć z 1000 zł miesięcznie.

Gość gość
22:31 Tak piszesz, a potem i tak zwrócisz uwagę tylko na tego, kto po prostu ze wszystkimi gada, zresztą nie ma pewnych siebie introwertyków. Biochemia mózgu to wyklucza. W każdym razie na bank zwrócisz uwagę na rozgadanego ekstrawertyka, najwyżej ubzdurasz sobie, że jest tajemniczy, bo się raz na chwilę zawiesi w swoim perorowaniu jak kataryna. Zawsze patrzycie tylko na tych debili, którzy najwięcej szumu robią wokół siebie i ich widać i tylko ich nie olejecie, bo zagadają do was tanim tekstem, a introwertyk nie będzie gadał,bo nie czuje potrzeby udzielania się na tym party.

Gość gość
Jak zamierzasz wyżyć z marnej pensji stróża?? Bo nadal nie odpowiedziałes. Z resztą to dziwne, z takimi kwalifikacjami być stróżem. ps. Tak , sa niepewni siebie introwertycy i pewni siebie introwertycy.

Gość gość
Ty mylisz introwertyka z jaklims mrukiem Introwertyk nie będzie szalał i gadał jak katarynka ze wszystkimi, ale będzie rozmawiał z pojedynczymi osobami. Mruk czy jakis socjofobik nie odezwie się do nikogo. To nie ma nic wspólnego z introwertyzmem. A jak ktoś się do nikogo nie odzywa, to nie ma z nim rozmowy. więc logiczne, że się z nim nie ma kontaktu. Więc logiczne, że związku z kobietą nie będzie, skoro mruk ani słowem się do niej nie odezwie. Ona pomyśli, ze on nie chce żadnego kontaktu.

Gość gość
Kobiety chcą tylko, żeby broń boże nie było spokoju, muszą być prymitywne doznania, skrajne emocje i łobuz, który je zapewni.

Gość gość
Nadal nie odpowiedziałeś, jak zamierzasz wyżyć z 1000zł na miesiąc. I nadal nie odniosłes się do tego, dlaczego mylisz socjofobika, mruka, czy osobę skrajnie wycofana, aż chorobliwie z introwertykiem?

Gość gość
22:56 Introwertyk nie będzie z Tobą gadał, bo zostanie zakrzyczany przez ekstrawertyka, na którego będziesz się gapić od początku.

Gość gość
gość dziś 22:56 Introwertyk nie będzie z Tobą gadał, bo zostanie zakrzyczany przez ekstrawertyka, na którego będziesz się gapić od początku. xxx A jak ekstrawertyka nie będzie w pobliżu bo będzie gadał z ładnymi babkami a ja jestem brzydka?

Gość gość
"ak piszesz, a potem i tak zwrócisz uwagę tylko na tego, kto po prostu ze wszystkimi gada, zresztą nie ma pewnych siebie introwertyków. Biochemia mózgu to wyklucza." x Skończ już pier/dolić głupoty, bo się tego czytać nie da. Mylisz introwertyzm z fobią społeczną - a to są DWIE różne rzeczy. Można być i ekstrawertykiem z silną fobią społeczną. To, że ty jesteś jakiś wybrakowany i boisz się odezwać do ludzi, to nie znaczy, że introwertycy tak mają, nie projektuj na innych swoich ułomności.

Gość gość
Kobiety, nie oszukujmy się, każda z was poleci na pewnego siebie debila, ekstrawertyka, którego widać, który stara się być w centrum i robi najwięcej szumu wokół siebie, taka jest prawda.

Gość gość
gość dziś Kobiety, nie oszukujmy się, każda z was poleci na pewnego siebie debila, ekstrawertyka, którego widać, który stara się być w centrum i robi najwięcej szumu wokół siebie, taka jest prawda. cicicicicic Ale tak każda? i 18 latka i 50 latka? I gruba i chuda i sprzedawczyni i pani urzedniczka, i panna i wdowa??? każda??:D

Gość gość
Autorze, nie oszukuj się, jesteś chory, masz paranoję, powinieneś się leczyć.

Gość gość
Zawsze wolicie debila, który myśli bardziej o tym, żeby się w was spuścić niż o was.

Gość gość
autor został ostro przegadany na tym topie ale jest zjepany, więc i tak będzie szedł w zaparte po prostu obrał sobie taką wizję świata - łatwiej mu jest z tą myślą, wtedy nie czuje się tak przegrany i mniej boli ego

Gość gość
Mnie przeraża, że tu pełno takich. jest teś ten od modeli, że niby każda chce midela do związku. No i jest jeszcze jakiś piszący o tych Polkach co się uganiaja za Murzynami, ciapatymi itd. Wiecie co, kafeteria - forum kobiet - ale okay, przecież mężcyźni tez są mile widziani. Ale ile tu jest pomyj wylewanych na kobiety to głowa mała. Dzisiaj z cxiekawości przeglądałam tematy. Dziesiątki tematów, które obrażają kobiety . Wyzwiska od szmat, ku..w, worków na s..e, dziwię się, ze redakcja nie reaguje. Zastanawia mnie, co za ludzie, co to za mężczyźni to piszą. Prtzeciez maja jakiś rodziców, matki, ojców, rodzeństwo. Całkowity brak szacunku do drugiego człowieka. Ale jedno mnie nie dziwi, to , że są sami. Przeciez z tymi ich poglądami i charakterem - każda kobieta jak takiego spotka ucieknie z krzykiem. Nie wiem, czy to chorzy ludzie, czy tacy jacyś mściwi izawzięci.

Gość gość
kto to pisze? w większości prawiczki w wieku 25-30 +, jeden nawet ma 40 a jak nie praviki, to tacy, którzy są odrzucani przez kobiety i tutaj wyładowują swoje żale i frustracje kolejny pisał, że np. seks uprawiał tylko z dziffkami bo nigdy żadna kobieta nie chciała iść z nim do łóżka banda przegrywów i frustratów nie mających powodzenia, próbuje sobi poprawić humor wyzywając kobiety, ot co

Gość gość
23:22 Też mi sie wydaje, że to albo jacyś psychicznie chorzy, co akurat nie dziwne (tzn ze tak pisza) Albo jacyś sfrustrowani prawiczkowie, albo po 40stce, którym nie wychodzi z kobietami.

Gość gość
23:15 Nie piertol, bo akurat typy, roochacze, którzy do kobiet szacunek mają najmniejszy to powodzenie mają największe. Nie szanujecie się i uprawiacie seks przygodny, albo pod płaszczykiem związku, wymieniając towar co parę miesięcy lat to się was wyzywa i słusznie. Bo jesteście prymitywnymi zwierzętami.

Gość gość
23:22 Akurat przy kryteriach kobiet to brak powodzenia u nich nie jest żadną ujmą, im mniejsze ktoś ma powodzenie tym szlachetniejszym i lepszym człowiekiem prawdopodobnie jest, bo im większe dno tym ma większe powodzenie.

Gość gość
Z kolei im większe powodzenie u kobiet tym bardziej prawdopodobne, że to musi być jakiś zdemoralizowany, prymitywny, tępy degenerat.

Gość gość
hahahahaha kompletny czub z fiksacją :D szkoda odpisywać nawet 🖐️

Gość gość
23:15 Bo nie mają sensownych zainteresowań, a jeżeli nawet jakieś mają, to nie mają odwagi o nich dyskutować z innymi facetami. Co im pozostaje? Ulga w postaci wyżycia się na wirtualnych kobietach na wirtualnym forum. Naprawdę, faceci, którzy nie mają powodzenia wśród kobiet przeistaczają się w zgniłe, zgorzkniałe potwory takie jak autor topiku, bezmyślnie powtarzające to samo, myślące to samo i głuche na inną opinię.