Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestańcie starać się imponować kobietom intelektem, one wolą debili

Polecane posty

Gość gość
Naprawdę się cieszę, że takie introwertyczne prymitywy jak autor tego tematu należą do mniejszości. Chowalibyśmy się w jaskiniach pod osłoną nocy, gdyby każdy był tak socjofobiczny.

Gość gość
W sumie to źle go określiłam. Przecież ten facet nie jest introwertykiem. Introwertyk to osoba zamknięta w sobie, emocje chowa do wewnątrz, nie dzieli się otwarcie myślami i uczuciami. To coś zaś wydala z siebie bezsensowne słowa i agresję jak dżdżownica upłynnioną ziemię.

Gość gość
Standard u kobiet one lecą tylko na pustych modeli

Gość gość
A chooy wam wszystkim w dupę!

Gość gość
Kobiety mają tylko jeden cel w życiu, aby poczuć w sobie napęczniałego żyłkami i spermą kootasa prymitywnego, wyluzowanego, bezrefleksyjnego typa, o tak niewyobrażalnej pewności siebie, że do każdego wyskakuje od razu z ryjem i konfrontacją. Musi, po prostu MUSI być ta j*bana PEWnOŚĆ SIEBIE, gdyż kobiety są z gruntu prymitywne i ich zwierzęca natura po prostu każe im kopulować z takim debilami, mieć w doopie moralność i dobro (bo to jest słabość) musi być psychopatą, który nie czuje lęku.

Gość gość
gość wczoraj 22:03 Każda kobieta, majac do wyboru pewnego siebie roochacza i niepewnego siebie introwertyka wybierze roochacza, kobiety nawet nie pytają o przeszłość seksualną i zawsze zaimponuje jej facet, który wyroochał sto lasek w kiblach. Wiem, bo znałem takich i widziałem. Nie ma zainteresowania przeszłością seksualną partnera, tylko nienormalną pewnością siebie, cwaną gadką, pod którą jest pustka i dno, i wielkim ciałem oraz wysokim wzrostem. x Autorze, twój problem polega na tym, że... BOISZ SIĘ, ŻE NIE ZAMOCZYSZ... Tobie tak naprawdę nie przeszkadzają ludzie jako tacy. Tobie przeszkadza to, że ci ludzie są otwarci, wchodzą ze sobą interakcje, tworzą związki, uprawiają seks. Większość twoich komentarzy to właśnie wyrażanie gorzkich żali z tego powodu. Dlaczego gorzkich? A bo twoje pragnienia sprowadzają się do tego, żeby pokrywać samice, więc są dokładnie takie same pragnienia, jak tego roochacza z dyskoteki. O ironio :D Natura wyposażyła ciebie i tych dresiarzy w DOKŁADNIE TAKIE SAME instynkty. Z tym, że ty nie potrafisz zdobyć tego, co chcesz. I stąd ten ogromny żal do całego świata.

Gość gość
"Autorze, twój problem polega na tym, że... BOISZ SIĘ, ŻE NIE ZAMOCZYSZ... Tobie tak naprawdę nie przeszkadzają ludzie jako tacy. Tobie przeszkadza to, że ci ludzie są otwarci, wchodzą ze sobą interakcje, tworzą związki, uprawiają seks. Większość twoich komentarzy to właśnie wyrażanie gorzkich żali z tego powodu. Dlaczego gorzkich? A bo twoje pragnienia sprowadzają się do tego, żeby pokrywać samice, więc są dokładnie takie same pragnienia, jak tego roochacza z dyskoteki. O ironio smiech.gif Natura wyposażyła ciebie i tych dresiarzy w DOKŁADNIE TAKIE SAME instynkty. Z tym, że ty nie potrafisz zdobyć tego, co chcesz. I stąd ten ogromny żal do całego świata. " x Hah :D 100% racji! A ty autorze idź w końcu do psychiatry po leki i skończ pier/dolić jak potłuczony, Twoje posty wręcz krzyczą "nie jestem w typie większości kobiet, więc nazwę je kur/wami!"

Gość gość
Mając do wyboru między pewnym siebie, zdemoralizowanym tępakiem, a niepewnym siebie dobrym i uczciwym geniuszem każda kobieta ZAWSZE wybierze pierwszego, a drugiemu będzie życzyć śmierci na raka.

Gość gość
No, ale przecież ci wszyscy pewni siebie cwaniacy z gadką, roztrajkotani w towarzystwie są dobrymi i szlachetnymi ludźmi (myślenie kobiet) i jest to bezdyskusyjne, bo skoro są tacy pewni siebie, wyluzowani i weseli to na pewno są dobrze, dlatego profil każdego roochacza i zdradzacza, egoisty tak się właśnie przedstawia.

Gość gość
Dobra. Postanowiłem dziś pewną bardzo ważną rzecz. W moim mieście studenckim rokrocznie odbywa się duża impreza studencka (chyba jakoś maju o ile dobrze pamiętam), na obszernej trawiastej przestrzeni piknikują setki osób, to taki festyn, gra muzyka i są różne konkurencje. Ta przestrzeń znajduje się zaraz obok takiego akademika, gdzie kiedyś mieszkałem. Z tego co pamiętam można się było dostać na dach tego akademika bez problemu od środka. Wlezę na ten dach z megafonem i stanę na skraju, tak, żeby ujrzały mnie wszystkie osoby imprezujące na tej obszernej przestrzeni, wyciągnę megafon i ogłoszę, że wszystkie kobiety lecą na tępych, wyluzowanych, zbyt ubogich w refleksje i mało złożonych emocjonalnie, cwaniakowatych, towarzyskich ekstrawertyków. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Nawet wykształcone w trudnych kierunkach kobiety z dobrych domów prowadzają się z dresiarzami, cwaniaczkami, kombinatorami i przystojniakami o czarnym charakterze.

Gość gość
gość dziś A co o tym możemy sądzić? Żeś niezrównoważony psychicznie... Tak nawiasem mówiąc, to żaden inteligentny, poukładany introwertyk nie wpadłby na to. Ten pomysł tylko pokazuje, ze sam jesteś wyluzowany i cwaniakowaty (włamanie się na strzeżony teren)i ubogi w refleksje (planowany czyn nie ma żadnego sensu) :D

Gość gość
17:17 Po pierwsze to nie jest teren strzeżony, po drugie to jest jak najbardziej celowe, bo trzeba przekazywać prawdę i zwalczać zakłamanie kobiet, że pociąga je ktokolwiek poza luźnymi, agresywnymi do każdego innego faceta cwaniakami, kibolami, durniami, ekstrawertykami.

Gość gość
Zrób to, zrób. Ktoś cię nagra, wrzuci filmik do internetu i będziesz miał mocno przesrane jak tłum obrzuci cię butelkami po piwie. :D

Gość gość
Moc pragnienia przez kobiety prymitywnych doznań z tępymi, nabuzowanymi przystojniakami jest niedoceniana.

Gość gość
18:19 Nikt tam nie dorzuci. Zresztą za co mają mnie obrzucić? Za słowa świętej prawdy? Odwaga i pewność siebie jest tak silnie skorelowana z tępotą, że są to praktycznie tożsame pojęcia.

Gość gość
jakoś nikt cię, chory czubku nie popiera nawet faceci się wprost się z ciebie śmieją no ale jak każdemu paranoikowi wydaje ci się, że niesiesz jakąś "prawdę objawioną" a tak naprawdę to zwykłe urojenia, spowodowane mechanizmami obronnymi, abyś poczuł się lepiej

Gość Prymitywna samica
Widzę ze temat kwitnie a autor nawet juz z nikim noe dyskutuje, wali swoje pseudo racje mimo krytyki. Jest debilem, nie inaczej. Ale w jednym ma racje- tez uwazam ze dzis jest nadmierny konsumpcjonizm, zalewamy przyrodę smieciami i plastikiem. Mamy setki niepotrzebnych ubran, marnej jakosci, ktpre soe szybko niszcza, wiec trzeba kupowac nowe i nowe.. Kobiety lubia moec za duzo ubran, a to proznosc.ja sama mam ubrania głownie lniane lub z ekobawelny, wiekszosc z odzysku i nie za duzo. Sama hoduje swoje warzywa, robie sama kosmetyki itp. Ale oczywiście mam samochod czy zmywarkę i nie wyobrazam sobie zycia tak radykalnie jak autor. Ale trochę racji ma. Poza tym jest paranoikiem, ktory odpowiedzialność za swoja nieudolność przerzuca na swiat zewnetrzny. Na szczęście tym samym odcina sobie droge do przekazania genow i chwala Bogu za to.

Gość gość
18:45 Dla was granicę między byciem śmieciem, przegrywem i niedojdą wyznaczają tylko DWIE OPOZYCJE cech: lęk/strach, lub jego brak, wysoki lub niski wzrost. Reszta cech, jak moralność, wyobraźnia, intelekt, uczciwość, przeszłość totalnie się nie liczy, macie je w doopie zupełnie. Niestety, waszych prymitywnych zwierzęcych kryteriów nie można stosować w odniesieniu do rozwiniętych jednostek.

Gość Prymitywna samica
Och jak Ty wszystko wiesz i zjadles wszystkie rozumy. Czekam az stwierdzisz ze jesteś napoleonem (byl niski, a odwazny i madry, a jednocześnie umiał ripostowac) albo rozmawiasz z bogiem. Wtedy wezwiemy ekipę z kaftanem (na te juwenalia co bedziesz odp*****lac szajs na dachu) i zamkną cię w pokojj bez klamek. Wiesz ze to prawie jak bycie strozem na zadupiu? Będziesz mial co jeść i uchroni cie to od zbytecznych dobr tego świata

Gość gość
18:45 Nie chodzi tylko o syf, chodzi o wyścig szczurów i nieproduktywną, bezsensowną pracę. Np. jest jakiś produkt (niepotrzebny, szkodliwy, niezdrowy), grupa ludzi musi pracować przy jego wytworzeniu, trzeba postawić fabrykę, kolejna grupa przy tworzeniu opakowań, kartonów na to, kolejna nad spełnianiem wymogów, następna nad marketingiem, inna nad pozwoleniami, papierkami kontrolą (na każdą głupotę musi być papierek) i tak 80% ludzi tyra po 8 godzin dziennie na dobra, których wmówiliśmy się, że stworzyliśmy. Psychopatyczne biznesmenki w garniturach, na których lecicie stawiają kolejną fabrykę jakiegoś g****a, biurokracja, załatwianie setek, tysięcy spraw, różnych formalności, komplikowanie najprostszych czynności tysiącem niepotrzebnych prodcedur, samochody służą załatwianiu setek zbędnych spraw, zanieczyszczają środowisko, jak te wszystkie fabryki. Do tego żerowanie na ludzkich kompleksach, czyli zatrudnienie kolejnych ludzi produkcja suplementów, odżywek, sklepów sportowych, programów treningowych, preparatów na to i na to, kosmetyków, którymi smarujecie codziennie ryje, żeby nie mieć zmarszczek, a one nie przenikają nawet do skóry właściwej (przenika tylko chemia, która to uszkadza). Na dobrą sprawę 90% rzeczy jest niepotrzebnych, napędza tylko stres, problemy.

Gość gość
Gadanie przez megafon do tłumu ludzi wymaga braku stracgu,Wiec autor to typowy dres, osilek, który nie czuję strachu.

Gość gość
Musicie zdać sobie sprawę wy zacofane ewolucyjnie peezdozwierzaki, lecące tylko na prymitywnych, pewnych siebie (dzięki tępocie) cwaniaków i nazywające ich (ogarniętymi facetami z głową na karku), że nauka w dalszym ciągu pozostaje absolutnie bezsilna, wobec fenomenu niespotykanej, niewyobrażalnej dla ludzi atrakcyjności fizycznej tego faceta: https://zapodaj.net/dd38c3925dc2f.jpg.html

Gość gość
19:11 Mam coś takiego, że tylko w chwilach, gdy przekazuję prawdę o tych prymitywnych zwierzętach kobietach to na chwilę włącza mi się taki stymulantowy haj i pełna odwaga, wyj*bka, dlatego nie raz już nak******ałem różne napisy na chodnikach, na murach na temat kobiet i publicznie darłem się, wykrzykując prawdę o kobietach. Jednak to się pojawia tylko w takich momentach, na chwilę, po czym wygasa zupełnie i przez resztę czasu czuję strach i lęk. Gdyby w trakcie tego darcia się i mówienia do megafonu, jacyś tępi ekstrawertycy rzuciliby ze swoim charakterystycznym, wyzutym z refleksji luzem, tak imponującym kobietom, jakąś ripostą to też by mnie zgasili i doprowadzili do wycofania.

Gość gość
Kobieta ma prawo bać się wszystkiego, nawet dźwięku łamanej gałązki i muchy, ale ta sama kobieta będzie faceta, który się czegoś boi pogardliwie określać, wyzywać i wyśmiewać. Pfhehehehe. Logika zwierząt, myślących tylko gadzim mózgiem.

Gość gość
To znaczy, że jesteś tempym dresem, który nie czuje strachu. Jak twierdzisz, że ci się na chwilę strach wyłącza to znaczy że masz w mózgu dużo tej substancji co ci co nie czują strachu. Czyli twój mózg jest w stanie wytworzyć ta substancje. A kłamałales że to niemożliwe. Jak kłamiesz to robisz to co ci wszyscy cwaniacy.

Gość gość
19:24 Już się tak nie sil na myślenie, bo nietęgo ci to idzie, widać, że się męczysz.

Gość gość
Hehe zatkało? Taka prawda, jesteś taki sam jak reszta tych cwaniaczkow.Tylko udajesz biednego i pokrzywdzonego.

Gość gość
Nie jestem, bo oni po ripoście by się nie speszyli, tylko powiedzieli: "Co k***a" i podeszli i bezrefleksyjnie dali mi w ryj, a gdyby to oni do mnie walnęli ripostą, albo chcieli dać w ryj to bym się spiął, trzęsłyby mi się ręce, zaciąlbym się, nie mógł opanować oddechu, ścisku w gardle i tyle. Oni byliby wyluzowani w takiej sytuacji, bo mają tępe, mało reaktywne mózgi.